coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

照含飯局(28) 打風暫避玩正骨+港叔撩女食檸檬+東門犀利哥!!!

照露飯局(28) 挨風久躲玩正骨+港叔撩女食檸檬+東門尖銳哥!!!

頂頭年夜佬北下真有家
講到百花齊放1定係有益益衝突冚傢剷告白佬寫狗
隻不外僧獲苦d
聽發言面埋名
固然獨身遮
卒下雀仔話要受wor
梗係唔吊你4婆la
很多多少港燦冇事9撐撐
時運低1陀比人撲能中即粒火...............正kind子

冇能講d kind子正題先
北上為挨牌
下午支完檔搵場攝工夫
過左去黃記1洗烏氣

dup能完止過東門食飯

步止街睹到有位港叔問嗲撩9兩件中省c媽話唔知晌邊度睹過
用唔咸唔濃既壹般話係咁遊道沒有如搵個處所坐低吃茶品茗

面知兩件c媽1句量降港叔度語出驚人
唔咸唔濃既文言年夜鼎力插9港叔
喂阿shoe你爽典呀................................唔咸唔濃既文言
dell你撈mov溝女牙...............................唔咸唔濃既文言
聽你道話便知你是噴鼻港人......................壹般話
你們噴鼻港人是那模樣的嗎......................壹般話
明白天那麼多人的處所借那樣灑好........壹般話
你再是那模樣我叫呀.............................壹般話
港叔敗北降荒而途
止太小小瞄下女
冇乜好家
冇乜止街運

忽然前裏比我碰到我奇像........................東門尖銳哥   
有型又靚仔   

睬你on9醫肚先
僧檔家之前僧過
d飯最能正
苦豉油+薑蓉+小棘菜脯撈飯正到沒有得瞭   
叫多杯凍能茶小田巖巖好
埋單33人仔
噴鼻港僧計僧個代價ok la
坐窗心位四周瞄女
斷絕果件唔錯幾索

念問嗲又怕步港叔後塵
食完過老死度挨牌實係索左

下散再post東莞同火庫陳述
有冇愛好先

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2012-6-10 04:49 編纂 ]

落日五湖W 發表於 2023-2-26 23:12:14

多謝你分享

去火星三小时自 發表於 2023-5-27 17:20:15

過來看看的

紫愚灵 發表於 2023-11-8 18:36:45

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 照含飯局(28) 打風暫避玩正骨+港叔撩女食檸檬+東門犀利哥!!!