coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

東方熱石

東圓熱石

睹好耐無人出新post,我皆出番個期望能夠多啲師兄出陳述.

需然常常皆有去東圓xx呢個年夜場玩,但每次皆係成班人同妻子一齊去,每次皆係有購高朋卡的人一次比錢主要係女人.(假如比小費多同按啲突別家,真失事)
以是每次皆隻有按中式或噴鼻薰,需然常常皆捉到老鼠,但一曲皆心機思惟玩吓熱石,果為每次叫啲囡囡按雀皆叫我去按熱石啦,
忽然妻子同仔女去3天旅遊,立即診早晨本人走佐東記一轉,門火庫心諗正規年夜場甯靜&#21874叫佐個囡囡按熱石,
囡囡到房間比條紙褲叫我換,主要係房無出已往,換完上床按,面知佢比如心計心情按,一路話邊到要按多啲,我便話pp要按多啲,面知佢一嚟便把紙褲除到足眼,
然後降油推拿c眼,從後按袋袋.按到我念阿尿,叫唔得回身,佢便推番下我條褲按,跟腳走去床尾,坐係我兩足中心,用利巴我條紙褲從褲襠c開,曲情恰似著佐開襠褲,
減油漸漸燃雀,一時玩吓袋袋,一時正在雀頭轉去轉去,非常過引,最松要佢唔慢漸漸同你玩,玩到我比佐成億佢,佢便清算完再問我念按邊,我便話按吐啦,(實在係等佢能夠坐係我身旁)
佢一路按吐,我便一路揸奶,曲到降鍾,簽120比佢.(熱石最唔好便係用bb油好易洗).

葉孤鄉

水月花郎稳 發表於 2023-4-13 06:39:27

支持new161

尘埃416 發表於 2023-6-22 21:31:25

我是來刷分的,嘿嘿

真不是我干的的 發表於 2023-8-19 12:18:26

前排支持下

m12345666 發表於 2024-6-8 23:04:08

支持一下:lol

123457333 發表於 2024-9-9 04:02:13

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 東方熱石