coiechan 發表於 2023-1-20 12:50:00

港刀!^唔順氣之旅

港刀!^唔逆氣之旅

早幾日同個friend上去 睹師兄report !^ 話唔錯 便試下啦

頭part冇乜2句 仲要我up1句佢問一句

心知沒有妙

第2 part我一伸隻腳去佢條底 佢用好凌厲松散當真的語氣
講 : 爸你d腳拿chu好!!!

我立即既反響唔係烏裏 而係開埋單眼靠意志力出左先 果為好又一餐 唔好又一餐 搞年夜盞無癮

不外我係唔會便咁算數 當佢洗腳反黎我叫佢馬上降鐘唔好反黎 佢便好死問我邊到攰幫我按唔念走

條女走後個個司理立即黎問面解咁早降鐘 係咪條女效勞唔好 呢樣底讚

我皆大白唔係老馮666 以是我皆隻係話佢立場一般 效勞皆做足

但我實在皆算係斯文客 已到part2條女挨埋黎我皆唔會腳多多

次次條女唔念城市好虛心回絕 我皆立即聽話 年夜傢持續高興完成路程

俾$仲要我受氣魄係假

我是来围观的逊 發表於 2023-6-13 18:41:58

路過,學習下

Besson 發表於 2023-6-18 19:41:00

不錯,支持下樓主

我是来围观的逊 發表於 2023-9-10 07:05:18

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

邓尔岚 發表於 2023-9-19 17:13:38

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 港刀!^唔順氣之旅