coiechan 發表於 2023-1-20 12:50:00

照含飯局(55) 3日兩夜減壓+頭round富原顏射=唔係9吹真係顏射 1

照露飯局(55) 3日兩夜加壓+頭round富本顏射=唔係9吹實係顏射 1

好悶
好煩
9硬
前線腺頂能住
面算好
北上
加壓睬你on9
面加
1定要有酒
叫雞
開年夜開細是能但
吹雞
起止
目的
富本
有c兄話83好家.....................................便佢
號召好能掂..........................火鬼纏身
除左頭殼頂同足板底...................................能夠摸既處所摸9曬   
掂唔掂本人諗
睇條女d號召
冇能來由我有你冇
假如咁能烏既話
倡議購兩件蛋治去拜神 ..................除烏氣
玩到最初醉左夾夾腸比我
前奏扯到咁止後尾好快出............................標能住去
1家吱住裏豬done同下爬仔................躲皆躲唔到
射曬比佢老味西姦淫能樹

食飯喝酒" />

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2012-12-14 04:49 編纂 ]

寒郁轩良 發表於 2023-8-17 01:20:35

不錯,支持下樓主

我心如烟卸 發表於 2023-8-24 21:17:58

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

狂风974 發表於 2023-10-1 07:39:31

支持一下:lol

问园会馆 發表於 2024-2-27 09:14:54

LZ說的很不錯

海上灵光Y8 發表於 2024-4-4 17:27:40

學習了,不錯,講的太有道理了

贺长云 發表於 2024-7-25 19:21:58

前排支持下分享

Amy570 發表於 2024-8-2 12:31:58

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 照含飯局(55) 3日兩夜減壓+頭round富原顏射=唔係9吹真係顏射 1