coiechan 發表於 2023-1-20 12:50:00

問完老友攞錦囊, 去完返黎點都要出過 post 交代.

問完老友攞錦囊, 去完返黎面皆要出過 post 交接.

尾先講第一單.目標天講會.
挨上 1 個月, 皆幾個 C 兄出 post 提過.
仲讚多過彈 , 又 三通 又刪值,,,爽皆暈.
一於做好作業北上試一試.
惋惜, keep 起念試既幾個老 no. 皆戚假.放假.
司理話,醉件同我果 d 好唔多既好貨比我.效勞又掂果隻.
開埋機比我睇相... 8 仔 OK 播. ... 疑你一次
黎一刻, 同相有收支,,, 是 Q 旦啦... 當食效勞..

囡囡相頭唔知面講,戀人眼裡出西斯..
梗有人覺靚, 有人覺唔靚.
但我睇女仔..女人...實系睇很多...出格系本地女仔..
曲覺以爲系後天既....
再講身體,唔系我至愛既 slim fit 身型.
以是初時投感有限....

效勞圓裏,,,, 流程做足,,,惋惜..我本人念得太多...h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />
並沒有收刪值..... 事與願違...
下路西瓜皮....唉.....
系一輪普壹般通,,, 我又唔太投既狀況之下..
免免....強強... 苦....出左....些少......
隻怪我出師前,,,,所期望獲得的...多左...   

再講第 2 單.....食相頭餐...
記得問過老友,,,攞過錦囊,MK 96 是也...
挨 mark 定.... 古次有早無早..
去到囡囡已降鐘,等下按足無妨.
上房顛末房間少廊, 又睹一美男擦身而過.
3 幾秒考慮, 念問老 no . 之際, 曾經轉灣唔睹人.

房閉目靜等, 黎果個..正系頭先條囡.96 是也. 表情年夜好...   
囡囡唔系 18 22,,,,相頭唔算年夜靚. 但卻帶面女人味...
身體.唔太下.... 應無米六....
但其 slim fit 身型共同得幾好....

part 1 按得好唔好唔系主要.
part 2 亦無公式化流程,
什麼指掃,RPP ,錫頸. 耳. 背 皆一一省略.
年夜傢隻系攬住一起pillow talking.極之有 feel .
主挨腳做業...覺得唔系極之純熟.反而覺得密切.

坦率 d 講, 身體亦並唔系囡囡剛強 .
完事. 埋單 . 分開. 總結...無趺錢啦

[ 本帖最初由 曉士 於 2013-1-9 00:57 編纂 ]

m12345666 發表於 2023-8-3 15:21:25

幫幫頂頂!!

天下无敌522 發表於 2024-2-8 18:14:09

過來看看的

mzhqyy 發表於 2024-4-12 10:56:56

沙發!沙發!

123457294 發表於 2024-9-8 03:20:45

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 問完老友攞錦囊, 去完返黎點都要出過 post 交代.