coiechan 發表於 2023-1-20 12:45:00

海豚湾超值之旅,第三部

海豚湾超值之旅,第三部

最初一曰沒有假期,去玩屢次先返工,估唔到衰支尾,前次走時睹到個年夜波女女,問吓話係26嗰曰睹到曾經念渣佢個波,以是古次特地上去渣波,女女黎兩話道便同我講明天上瞭很多多少個客,好乏有力按啦!心諗無所謂返正志正在渣波,叫佢坐埋嚟,吹吓火女女囗氣好勁皆算,重係咁話本人係白牌很多多少call鐘,很多多少嘢講,煩到嘔唔7理佢伸腳去玩波波,對波透透天,除3後有啲墮,算啦玩多陣叫佢幫我挨嚟,果為女女口吻實係好勁,完整堤唔努力,草草瞭事、、、已夠鐘本人自動叫降鐘走人,團體嚟講女女唔知係咪腸胃有事,實係頂唔逆,以後進來食消夜後翻食38補飛,哈哈條氣逆番哂

胡37 發表於 2023-6-6 03:48:01

真是 收益 匪淺

麦子971 發表於 2023-8-21 20:04:06

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123456881 發表於 2023-11-28 02:29:20

看帖廻帖是美德!:lol

邓尔岚 發表於 2023-11-29 23:59:33

前排支持下分享

帆影哉 發表於 2023-12-14 00:11:31

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 海豚湾超值之旅,第三部