coiechan 發表於 2023-1-20 12:45:00

閒遊東方閣

[短報]閒遊東圓閣

睹到 NO.33街街AD有深少奇迹線, 決議去睇下咩料
昨日禮拜六挨德律風問話返早班, 掂
2年幾前黎過, 曬佈站B出心曲止幾步便到, 好易搵
硬件唔講, 志沒有正在此
房坐低, 33便到
嗯........對於屬於胸仆的我黎講, 比念像中細很多多少, 底子唔算年夜
該當有C級
樣貌唔似係AD 相咁, 幾有笑臉
babyfat, 開端推油皆係果D
夾腸, 對家唔夠年夜, 夾左好耐出唔到
最初用腳挨出, 皆挨左好耐
238-30 =208

p.s.佢會tum你做298, 我冇咩愛好, 年夜傢有愛好能夠一試

123456809 發表於 2023-3-7 12:03:16

我搶、我搶、我搶沙發~

此路难行谎 發表於 2024-2-23 13:50:24

LZ說的很不錯

123457227 發表於 2024-5-6 19:06:21

LZ說的很不錯

凌8乱 發表於 2024-7-18 09:28:41

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 閒遊東方閣