coiechan 發表於 2023-1-20 12:45:00

港都新女

港皆新女

諗住古早返食, 面知微疑1DAY齊無回答, 本來一曲CALL鐘不停, 咁惟有PLAN B, 不外古早奇異天比力靜, 唔使再爭LOCKER用, 叫阿沈再整件好玩嘅, ,佢彈件孖6比我試下, 昔日第一日上鐘, 新穎, 啱曬啦, 便佢啦.

房十分有規矩, 體態偏偏肥, 要年夜波嘅CHING唔使諗, 目測頂盡33閣下, 除3後成果一樣, 不外FIRM波, 頭ROUND存心揼, 有力減故意, 尾ROUND波推無咩FEEL, 細左極少係好DD, 到推雀時好唔多脫佢渾光, 除左腰間重有條裙, 挨井挨到幹曬, 玩到德律風響至出到家, 好極少又發作前次變亂, 好彩皆逆利降空.

走之前抄左佢牌, 微疑裏張比擬年夜傢睇下貨先…..

_阿乐哥哥 發表於 2023-1-27 08:42:02

真是 收益 匪淺

度素告 發表於 2023-2-6 09:35:37

不錯,支持下樓主

和你相伴1 發表於 2023-4-10 10:41:05

看帖廻帖是美德!:lol

向往草原403 發表於 2024-4-28 02:39:04

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 港都新女