coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

水圍1晚走4個場

火圍1早走4個場

11/07/2013 上班後,第一場:衰x光陰
波推心爆:¥298
房等囡囡去,第一個謙裏暗瘡,飛走!第兩個下肥排骨C9型,樣似澳洲報業富翁,近來比離的中國偶女子,樣衰又飛得,正在出希冀下硬食第三個,又肥又腇,波年夜,她自知天賦前提好,隻能賣效勞,效勞到位,齊程上中下三路開綠燈,環保心爆拆檔,此埸出希冀豐年沈囡囡呈現,沒有會再去。

中場年夜有益早飯回回氣再上征途!

第兩埸:金x俗苑
中式按齊身+收年夜堂按肩:¥206(露技師小費)
齊埸技師癢眼指數是整,神推鬼搓去錯場,快快腳輪牌供供上天償賜靚靚技師一個比我!啊。。。。。噢。。。。。。。上天老是弄人,齊程整交換,速速徹退,又blacklist,永沒有再到此場!

第三場:減x堡
波推+帶套吹+開年夜:¥350
囡囡是中女,樣紮眼,出有年夜波,本人叫本人唔好咁多要供喇!便要佢喇,閘!
亞媽呀。。。。。!你個仔咁孝敬你!我皆唔知邊度錯!上天唔好玩我喇!除衫冲涼時才發明肚皮鬆張減烏提兩粒,減收一條死過仔的推鏈正在肚皮上,又要硬食一件死過仔嘅C9,對火圍桑拿場斷念瞭,沒有會再去!
講番效勞,齊程hea住做,女上男下騎咗三分鐘便叫轉換位置,好!帶有收洩沒有謙心態狀況下,叫佢扒低屁股背天,本人開埋眼,騎上佢背脊狂衝,最初出嘢走人!

正在火圍陌頭迷怅惘惘沒有曉得要到那裡留宿,止止復止止,去到火x旅店,念起火x有個卸用按齊身的技師,能夠摩摩揸揸抱抱,推拿腳法又掂,好便搵佢消解上三場絕望、丟失、得魂之憂?!
到火x旅店接侍處購¥1x8推拿卷才知火x摺埋,過後正在微訉卸用技師道恰似火x同業主之間既事,久停停業!
唉呀!唉。。。。。。。呀!天呀!你要玩我玩到幾時呀!

第四場:滙x鄉
中式按齊身三粒鐘+腸蛋麵:¥394(露技師小費)
拖住怠倦身軀+凝滯目光漸漸步出火x旅店,內心策畫著背左走、背左走,最初停瞭足步,從衭袋取出一包煙徐徐的抽一心煙,呆呆天視視吐出卷煙,徐徐天上㫒,凝思瞭,然後靈光閃灼似的,卷煙是吹去右邊的,便讓一切隨風吧!步過瞭東x棕泉,過門沒有,睹到門前停洎的名車,我念沒有開本人的level吧!正在禍田玩瞭多年已償幫襯過!
看瞭看腳機上的工夫,凌朝兩面多瞭,總要有降足面吧!再前止脫過瞭馬路,末於到瞭起點站「滙x鄉」!
第一次到滙x鄉,硬件沒有道瞭,許多ching皆去過吧!隻念提一提浴室間格,有開放式戰磨沙玻璃門庇護小我私家公懚兩款挑選,每格設下、中各一花灑出火,很揭心。洗澡換衣後,便上年夜堂,隨即有好容師sale好容項目,喧一兩句便挨收佢走。叫效勞員擺設上房輪牌按中式,止過死果枱,順手拿瞭兩條蕉上房,稍後注釋拿蕉上房的用處,你能夠念淫褻嘢!但唔喺你咁念!
技師去到初段工夫,隻念寧靜戚息及享用推拿,以是上半場整交換,但按得後好,穴位準,很舒適,半場去茅廁工夫,稱讚技師按得好,請她吃蕉,唔係我條蕉,是方才帶上去那單,厠所返來,技師已吞噬瞭整條蕉!哈!哈!唅我條蕉會可一樣猴禽呢!
話題便由吃蕉開端,你話幾故意思呢!
技師會問典解我本人唔食,我便會做古仔,話每次上房皆帶些死果,專誠慰問幫我推拿的技師,很多多少時技師城市感應窩心的!會更負責推拿的!便咁樣享用咗技師三個鐘專業的推拿,恰好六面鐘,她也上班去,小弟便捧首睡到正午返港。完畢跑四埸之旅。
洗費開共:¥1248

[ 本帖最初由 記瞭我 於 2013-7-13 07:51 編纂 ]

紫色爱玫瑰咎 發表於 2023-1-27 02:05:57

路過,支持一下啦

内托体头 發表於 2023-5-25 23:03:15

過來看看的

喵呜_520 發表於 2023-9-29 23:39:48

真是 收益 匪淺

淡淡清水1314 發表於 2024-3-4 01:39:53

沙發!沙發!

尹以为荣 發表於 2024-6-16 07:32:41

LZ真是人才

凡尘莲花1 發表於 2024-8-16 15:46:50

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 水圍1晚走4個場