coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

又港都

又港皆

又港皆

九流流, 淫友罕見相約吹雞洗沐, 重指明夜更女女,
果得春田兄收藏 字典 , 起曬道, 一於作陪 ,

上到去成10面多, 睹82,66已上鍾便佢天啦,
面知沖完涼出黎話比人面左, 唉, 拱皆得,
果工夫偷跳松迫, 惟有士但, 我便面左11,

房女女我的至愛~夠年夜波, 便放閘,
PART 1是幾正宗的揼骨, 好屍服,
PART 2除3後是脆年夜波, 重PINK PINK天, 幾好玩,
上面可數毛毛,
唔知係咪咁令仔, 重可沈車, 果為佢唔做心, 以是定心車,
車住出皆幾爽架, 一定有時機返食.

題中話:睹82金毛C王出黎時, 實係幾令女 , 不外波唔年夜, 勝正在均勻 , 有時機一定要試.

呢個係幾日前陳述, 沒有喜勿插.

[ 本帖最初由 blackjackal 於 2013-8-11 11:17 編纂 ]

俏蝶吹 發表於 2023-6-1 10:23:41

幫你頂下哈!!

老鼠飞出亚洲言 發表於 2023-6-8 01:04:44

好帖,來頂下

123456819 發表於 2023-10-22 02:19:40

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 又港都