coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

凌晨後新園踩場

凌朝後新園踩場

新知舊逢, 新園個場終究怎樣?已去過既c兄睇相便知一兩, 凌朝後去踩場估量唔到有唔少c兄, 僧面出人意料以外, 同朋友去到要等幾個字, 冇所謂諗住留宿, 有極少眼訓唔念等, 睹有囡囡降鐘唔理三七廿一照, 果為前面陸連續絕有c兄僧

朋友試完13後評推拿功架實足 其他則普壹般通

我本人便無意插柳試左28, 識講廣東話下挑走肥少腿, 最like佢立場當真   人攰念skip某d行動, 但係28對峙做好      僧樣抵讚唔係講笑由背做起, 尾先由頸漸漸波推到降足眼, 去回兩次, 再僧一個情深舔耳背, 逆勢背下舔背到 kiss幾下pat pat回身正裏再波, 位置取背部不異, 再情深舔上半身, 溫順之腳降極少油到細佬, 腳勢一流繼而包膜然後收上熱熱凍飲各一, 唔講唔知, 28包膜有一腳降油包膜吞雲吐霧寧舍唔同, 舒適水平甚下    到戲肉相稱共同便曬腳高低綠中車已到法度幹車, 但係賽過走馬觀花多多聲, 埋單扣卡278降樓婦復何供

[ 本帖最初由 春田禾婦 於 2013-8-28 03:53 編纂 ]

敢想敢做敢拼 發表於 2023-3-15 01:47:31

我搶、我搶、我搶沙發~

白龙江左岸 發表於 2024-1-11 08:27:56

小手一抖,積分到手!

苏警暗刚 發表於 2024-4-13 12:36:34

幫你頂下哈!!

愿为素心人 發表於 2024-6-29 08:33:51

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 凌晨後新園踩場