coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

舊地重遊. @九記

舊天重遊. @九記

心機思...碌家念鬱.
悄悄雞...搵德律風篤.
問老友...發起九記.
仲叫我...到左即覆.
面知佢...志正在吹火.

耐無尚...仲知邊頭.
衰司機...治鳩苦兜.
喝佢停...采佢 on 9

年夜汗 dup 細汗........ 沖完涼坐底抖抖.
年夜堂皆叫有人氣 ...唔知佢天按完已
又睹多幾位人客.....沖完涼皆 沖沖沖.....
坐皆唔坐下... 衝房個 "衝 "
苦既情況下...我皆唔執輸....
叫部少搵個靚女房完工 ...

引見件 18.. 皮膚幾黑滑
論樣...雖沒有是好很靚果隻 .
但心諗...呢個工夫恰似多少客...
本人工夫有限.... 彈佢驚陣間仲無家吔

part 1 按下背. 調下情.
交換下.20 mins 好快過.
以後要個 238 plan . 末端以爲無選錯.
果凍. ball 推. 流程做足無偷懶.
舌功由背脊. 一曲背下流...
仲遊埋上前裏..... 爽

囡囡架死又要比個 like .
人認真細...對奶幾年夜.
系..又圓..又有肉...又 firm 果隻 .   
共同埋 lin 頭 .腳心感一流.
仲識便身位. 比我後兜數毛毛...
覺得佢有...一個好 嫰 既架死...   
好快我便高興到...射到成身皆系啦.

[ 本帖最初由 曉士 於 2013-9-12 00:59 編纂 ]

甜言疯语 發表於 2023-2-7 03:16:16

支持一下:lol

没想爱上你堑 發表於 2023-4-25 04:07:21

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

芊芊551 發表於 2023-6-22 22:06:46

不錯不錯,很好哦

haiyuezhihun 發表於 2023-12-28 09:47:52

好帖,來頂下

haiyuezhihun 發表於 2024-4-18 05:22:03

相儅不錯,感謝無私分享精神!

浪漫无边际缺 發表於 7 天前

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 舊地重遊. @九記