coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

羅湖「金X灘」淫爆606真有其人 (有相)

羅湖「金X灘」淫爆606實有其人 (有相)

昔日馬季開鑼,僥倖有啲斬獲,馬上衝閉北上行痕,記得前兩日睇報紙告白,睹到羅湖「金X灘」有隻606,正正係我like嗰亭!去到問前臺問司理606喺唔喺度,司理話喺度,立即洗沐房!好快便睹到606實人,身體頗為下佻,心心一對年夜燈減條深少奇迹線,咁既狀況之下,梗係即刻閂門將佢征服喇......面知呢隻606居然比我仲荒淫,齊程皆係恰似俾佢強姦咁,不外的確又姦得我好爽下囉!過後同606吹火,我話很多多少人睇咗報紙告白(實在係網上陳述),以後皆疑心606係咪實有其人o架?我伺機挨蛇隨棍話,幫佢影張相上彀廓清下,606話報紙告白皆出得,為搵錢仲有乜好避諱,罕見阿女深明年夜義,我便喺度幫606出篇"包膠"捧白佢先!

水草香蕉壁 發表於 2023-1-28 08:06:53

我是來刷分的,嘿嘿

保佑缎 發表於 2023-5-11 05:04:26

寫的真的很不錯

普通人物怨 發表於 2023-9-8 22:11:24

相儅不錯,感謝無私分享精神!

白龙江左岸 發表於 2024-4-13 14:26:45

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 羅湖「金X灘」淫爆606真有其人 (有相)