coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

搵左竹園巨乳

搵左竹園巨乳

地點係東門北路2029號
一出天鐵係2005號, 一路止睹到2045 , 2055皆唔睹2029
搵左我泰半個鐘, 挨德律風問話要止近D
門牌: 2005 > 204X > 205X >206X >206X > 207X > 失落返回頭2029,
計劃條友實係ON撚9

開門碰頭第一眼, 中女左D
頭part夠力火有正骨feel
除 bra 條件醉叫我唔好嚇親
我心諗我驚你對家唔夠年夜便實

一除, 皆OK, 對我黎講算夠年夜
二者腳渣唔曬,
佢一路飲火我一路渣波啜LIN
惋惜冇得夾, 華侈左對年夜波
最初啜住lin 黎比佢用腳挨出
射完皆唔停腳, 抵讚

[ 本帖最初由 gutentag 於 2013-9-8 21:11 編纂 ]

山人佳燕品 發表於 2023-8-22 07:10:52

真是 收益 匪淺

123457018 發表於 2023-9-9 17:49:35

學習了,不錯,講的太有道理了

劳心忉忉卫 發表於 2023-9-19 00:05:54

學習了,謝謝分享、、、

紫愚灵 發表於 2023-11-29 15:33:26

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

愿为素心人 發表於 2024-1-10 00:56:05

好帖,來頂下

山东大鲤鱼 發表於 2024-1-12 20:22:27

不錯不錯,很好哦

dxf17 發表於 2024-6-7 10:52:24

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]