coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

一試藍月

一試藍月

早排同伴侶食飯, 講開佢近來又有去 SZ 機場,,,( 實在部分皆系我引見佢去 , 好淫皆睹過既)
苦佢便講有間系禍田 問我去過已 ?誠懇. 我機場好少去禍田,
OK , 古次一於交小我私家比佢由佢領路.

過閉挨的 " 火坐圓 "問佢 : 喂...唔會系去年夜堂做鬼機系嘛,,,,
降車先知本來過藍月 .
伴侶唔系街街會員, 亦唔知我系曉士 . 估量佢該當系睇斷絕臺曉得呢個場.
呢刻先知本來系念我伴太子念書, 多個陪拍跳嘗嘗. 既去之. 則安之.

硬件壹般, 亦算潔淨女女唔識由部少擺設,,,, 例牌要供:下 d 靚女, 伴侶便要年夜波 ..
房報 29 , 樣唔算靚, 但身體走肥, 下跟鞋後 米六幾,,, 是旦,,,放闡.

先系交換, 傾下計,,,,半咸濃廣東話 OK 既...
講 dup 骨腳骨麻麻....女女話新做.....三.四個字進來攞油,,,,,不外好快返 ....

跟腳推油背...但實在集合系 pat pat 部分 , 用腳指, 指甲去撩撥下你... 皆有挨熱震
以後飛 bra body ~惋惜系...波認真細,,, 無乜 feel
返回身,,,,坐系你 j j 上 un 下un 下,,,,反複 body ,,
由於波細無乜 feel , 改為以守為攻, 睇下收唔開掘到其他好玩既....
面知,,,, 女女敏感應暈,,,, 鬱 d 怕癢,,,上面隔褲碎下皆唔得    唉, 做動物人算....

但有欣喜既系挨飛機,,,好舒適,,,恰似按前線線苦,,,
漸漸同你按...按得好舒適,,, 先漸漸有本領挨出去....
唔系一般女女機場做,,,,隻識挨,,,唔識按,

年夜堂等埋老友, 吹陣火埋單走人,問佢果件得唔得 ?
佢又系話, 念要年夜波無年夜波 ,, 供其樣紮眼便算,
我無睇睹佢果件個樣,,,逆唔紮眼得佢唔.

埋單 268 ,前臺話有充值會劣惠 d ,,,
愚啦,,,取其放低 d 錢系你公司, 沒有如 d 錢留係本人銀包

紫色爱玫瑰咎 發表於 2023-1-24 01:47:54

路過,學習下

宿命958 發表於 2023-1-27 22:04:50

難得一見的好帖

宿命958 發表於 2023-6-2 07:29:15

路過,學習下

阳光里的他 發表於 2023-7-17 09:31:44

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 一試藍月