coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

初試麗C

初試麗C

昨早同伴侶食完殺鳩你pizza,以後轉戰鳳凰路,之前伴侶話呢間好正於是試下
去到前臺同換衣皆係比我殘殘舊舊既覺得,年夜廳得一條友比個c9係到按足.不外好彩沖完涼比我著件衫皆幾新淨.以後房,發明處所又唔錯,床單烏黑,使人大喜過望.個主任問我要按中式定推油~仲洗問既!固然係推油啦

以後去左個mm仔~幾好肉天,又識爹人~實係唔錯.皮膚又黑又滑.好中不敷係對奶太細~
放完煙花埋單皆係188,皆幾抵玩!
下次試埋四周間鳳凰正唔正先

王俊杰2017 發表於 2023-4-22 14:26:01

謝謝樓主,共同發展

李亚兵 發表於 2023-4-26 00:34:30

過來看看的

123457010 發表於 2024-1-9 02:06:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

海田1 發表於 2024-3-23 00:52:10

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 初試麗C