coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

首上羅湖, 但唔系 一號

尾上羅湖, 但唔系 一號

第一次去呢個場...本來系個旅店場.
以為硬件會幾好啦....本來皆系麻麻天.
年夜廳又細得幾張椅 ..... 能夠十張啩 ?
但房便巨細小苦啦.

講返 js.... 工號 60,模樣固然唔算好靚, 皆叫紮眼,
最吸引系身體比例夠細長....最少 160 cm 以上
少腿,配以極短既群, 實系好正,
呢 d 身型我最 Like ........
少髮. 圓裏, 眼細細. 仲幾 cute 下
黎挨過招乎, 攬一陣先報鐘.

唔知面解一開端攬攬錫錫,
年夜傢恰似好耐無睹,
主動波上黎好天然,
唔系飛縱年夜咬好熱情果 d.
一輪熱身, 依泣事後,
端莊按背, > 推油背 >RPP不外沒有得
本來仲有水山石,,,, 問我要唔要
本人已試過便試下啦.... 實在無乜得別.
有 d 熱既石秋,磨下你背脊囉,

js 上半身有 d 肉天但唔係肥. 好好攬
從而令到 對波皆 OK 年夜,幾好搾腳.
減上又 firm , 唔 dum唔淋. 淡色的
愛沒有釋心 / 腳 , 玩左好耐.
趁唔留神曾經漸漸劣" 松我碌家,,
我皆唔虛心反打擊.惋惜隻可隔褲.
js 唔錫咀, 其他皆 OK.
又系幾怕痕,,,但佢既陽聲細氣啼聲好頂引
減油起航,........好快曾經忍唔住.爆曬出黎 .
我遠期試既... 小我私家覺得最好既一個 .   

[ 本帖最初由 曉士 於 2013-11-25 00:44 編纂 ]

粘瓜莱 發表於 2023-1-23 10:40:22

前排支持下

润唇膏贡 發表於 2023-7-19 18:33:00

沙發!沙發!

沙漠里的鱼2017 發表於 2024-7-1 11:59:19

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

心一路向南飞该 發表於 2024-7-13 16:05:13

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 首上羅湖, 但唔系 一號