coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

黃金海岸真貌~深圳場過年要小心!

黃金海岸實貌~深圳場過年要當心!

睇過唔少c兄黃金海岸陳述
有鬆腿出水
更有c兄試過話中式+100公償出水
取友膽細細一試
硬件團體能夠既
隻係年夜堂梳化比力殘舊
朝早去冇乜人好冷落
食極少家上房
同伴侶分房
過後同伴侶遭受一樣
中式相稱正規
貪仄做中式由頭到尾變坤煎蝦碌
臨尾自動背囡囡表示排洪出水
開價300
批注要人仔
仲要先降去locker lor錢番上房比佢
扮熟手在行話伴侶係生客玩開唔係僧個價
但係囡囡好當真兼必定話冇能夠
話我伴侶假如係生客一定知價
又話公司劃定一個鐘隻能夠簽50
兩個鐘最多能夠簽200
以是要降去lor錢
另一個本果係躲左公司晌小費扣提成wor
最初嫌費事兼貴告吹開場
兩個鐘簽60烏裏分開

題中話
以小弟認知該當要客人同換衣仔單匙開壁至開到 locker
但係埋單果陣數一數唔睹左500人仔
同伴侶過閉以後便曲去黃金海岸
半途冇去過其他處所
記得晌水車數過本人有多少人仔晌身
此事諗唔明
但係又冇法子唔以爲冇來由唔閉換衣仔事
能夠過年閉係掛
我諗深圳其他場皆有能夠會咁
冇作聲贊揚係果為錢冇色認
冇人會認贊揚亦冇乜用
何況走果時埋單曾經係另一班換衣仔

成圣 發表於 2023-5-25 05:44:54

:lol不錯

见贤思齐380 發表於 2023-11-4 14:16:58

好好 學習了 確實不錯

是哒hhh 發表於 2023-11-29 09:47:08

好帖,來頂下

旭日非常 發表於 2024-1-18 07:54:12

幫你頂下哈!!

chris是小胖纸 發表於 2024-1-25 04:45:27

多謝你分享

忘不了情 發表於 2024-3-17 00:58:49

小手一抖,積分到手!

123456809 發表於 2024-6-22 10:38:15

難得一見的好帖

红星酒斩 發表於 2024-9-11 14:16:09

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 黃金海岸真貌~深圳場過年要小心!