coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

探討黃金海岸 (一支棉花捧一試便知龍與鳳!)

討論黃金海岸 (一收棉花捧一試便知龍取鳳!)

遠日睹到c兄post有閉黃金海岸locker得盜變亂
小弟多Q事怯闖虎穴瞭解終究
事前做左極少準備時間
兩張十蚊人仔
別離一張寫上廣東話字句"仲唔捉到你"
另一張便寫住"正告你快d放番本位"
兩張人仔抄曬number
電子鎖係咪實係要客人同 locker仔兩條匙至開到 locker
曆程取發明以下:

正午場
壹般僧講僧個工夫冇咁倡狂
駛開 locker仔唔駛佢伺候
好快沖完涼番locker lor家
主要家跟身
用一收預先帶定既棉花捧挨曲撐起件底衫取牛崽褲之間
情況便恰似起左個帳幕咁
兩張十蚊人仔夾晌褲足之間
set好曬
ok超沈力閂門

止過火池邊換浴袍
同另一個 locker仔吹開火
提到下半年越僧越少港客消耗
死意日薄西山
遠僧幾日仲離譜冇乜港客tim
仲話昔日好靜
我係第一個港客
吹完止樓梯上年夜堂
肚饑餐廳先
叫左個禍建炒飯
火汪汪味粗重
比賣相呃左

四週圍視實係冇乜人
睇實d唔睹有其他噴鼻港c兄

食完埋位
揀坐到最初排遠角位

call效勞員擺設鬆腿
囡囡6字頭
咩number冇面留神
鬆腿係幾到位以是減多個鐘
齊程冇推測
鬆完兩個鐘簽60
立即裏有易色
冇烏裏
不外睇得出極之唔高興
多開冇句木無心情執家走

沖完涼開 locker換衫走
依舊駛開個 locker仔唔駛佢伺候
件底衫冚左
棉花棒晌牛崽褲裏
最新奇係兩張十蚊人仔居然會晌牛崽褲袋裡裏
多心問左句 locker仔方才有冇發作過地動?
好單純咁問我話冇

總結:我冇唔睹錢
有乜定論咁便要靠年夜傢各自表述

消耗78+78+38+10%+60tips=人仔274埋單

123457297 發表於 2023-6-24 09:18:35

看帖廻帖是美德!:lol

二狗子2017 發表於 2023-7-13 11:24:33

真是 收益 匪淺

枣强公用号 發表於 2023-10-1 01:39:24

我是來刷分的,嘿嘿

帆影哉 發表於 2023-11-11 18:04:39

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

杰尼亚斯痔 發表於 2024-2-3 18:14:39

:lol不錯

dw3995 發表於 2024-7-22 20:03:16

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 探討黃金海岸 (一支棉花捧一試便知龍與鳳!)