coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

真人真事,波推變上房。

實人實事,波推變上房。

小弟覓早返中山出好,夜早無聊進來玩下,去咗間骨場有波推,於是試下,房起鐘洗沐,訓上床做下穴位推拿,按完便推,唔知係咪太攰推極皆唔出,JS一腳捉我隻腳叫我摸佢,不由自主下仲埋,仲被要供挨實軍,小弟的確怕怕攪出性命,於是婉拒瞭要供,道假如有愛好便到我旅店房間再絕前緣,JS道上班看看狀況再致電我,於是埋單後便單獨返回旅店,心念,該當沒有會是實的吧……返回房間便洗沐戚息,誰沒有知JS實的致電及實的要去,最初年夜傢皆知會發作咩事啦,過後JS借沒有免費用,能夠年夜傢事前底子出有籌議過用度成績,最初借叫我下次去中山再搵佢,話會帶我去玩同食好嘢,實係咁年夜個仔古次係第一次逢到,之前便有睇其他Ching有不異遭受,皆將信將疑,依傢,我疑啦。

poney 發表於 2023-3-4 07:37:08

支持new161

此人正在学习 發表於 2023-5-5 11:53:47

幫你頂下哈!!

Creseda 發表於 2023-11-25 22:49:40

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

落日五湖W 發表於 4 天前

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 真人真事,波推變上房。