coiechan 發表於 2023-1-20 12:40:00

端午前食深圳酒店妹

端五前食深圳旅店妹

事先聲明,呢個並唔係幫人賣告白
話道上禮拜同古早晨左深圳食旅店妹,果為上禮拜食果個湖北妹唔算好靚,但幸虧效勞優良又有女友feel,以是古次籌算番食
面知本來果到囡囡活動性太快,上禮拜嘅囡曾經轉哂,減上超多人,隻好隨意便輪牌閘
唔知係昔日人多囡囡抵擋唔住上面要用ky,並且係咁話唔念做又叫乏,
但係最初皆叫交左作業(有深喉但冇心爆,能夠車,不外呢條女挨假波)
睹佢實係乏,便冇轉pose齊程狗仔。
總括黎講,東莞支左皮,深圳呢種旅店妹皆玩得過,不外唔好揀節日前後去,效勞好一節

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-2-9 03:34:15

學習了,不錯,講的太有道理了

爱无声爱留痕列 發表於 2023-9-24 00:17:30

LZ真是人才

天褐女孩涛 發表於 2024-2-22 13:10:03

幫你頂下哈!!

123457021 發表於 2024-4-8 14:29:03

謝謝樓主,共同發展

光荣与梦想483 發表於 2024-8-6 01:35:36

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 端午前食深圳酒店妹