coiechan 發表於 2023-1-20 12:35:01

MK 999 & 268

MK 999   &268

近來同伴侶食完飯講起

話 MK 126
回歸
MK ,
改左工號 999 ,
話心態同效勞達至巔峰.   

從前,我同老友年夜傢皆試過 126 ....

飽思淫欲.
馬上過閉,   約佢番食.

由於自已從前曾經試過幾回,
古次碰頭唔洗客虛心氣從頭熟悉.

但唔知系唔系果為苦樣. 實在效勞無什麼所謂
‘達至巔峰 “ 既狀況發作.
故意絕望.

沈錫無車, 下路西瓜皮 ……
惟獨波波照舊脆靚而挺,,
我至玩番夠本

唉…. 唔知係咪本人,近來玩到要供多多,,,,
呢個指數對我唔太下分…

短時間內唔再番食…

至於伴侶, 上左 268 , 樣 我便 好一般般,,,唔系我杯茶,
但老友話, 叫做正壹般常, 唔洗彈 lor.

佢呢件 268 指數下過我…. 佢話波波皆好正喎,,,,

其時我睹,,, 波波 算 OK 有 d 睇頭,但面知系唔系 magic bra 黎架?

經老友腳查一番,,,, 話OK 掂喎…..   

佢同我講, 其時佢好斯文, 溫順, 同潔淨 ,過 3 閉唔易…
苦佢即系…..呵呵呵…   

[ 本帖最初由 曉士 於 2014-9-5 17:15 編纂 ]

123457092 發表於 2023-4-11 07:23:39

前排支持下

爱无声爱留痕列 發表於 2023-4-18 07:56:42

幫你頂下哈!!

淡淡如菊795 發表於 2023-6-2 19:32:54

不錯,支持下樓主

和你相伴1 發表於 2023-11-12 22:45:15

相儅不錯,感謝無私分享精神!

Holily1985 發表於 2024-7-23 13:48:28

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: MK 999 & 268