coiechan 發表於 2023-1-20 12:35:01

2 場簡報.

2 場簡報.

依傢抽 I Phone 易,,,,,抽工夫上路仲易,,,,

攪到本人上去要 "偷跳........

出陳述皆要偷偷天出,,,,又要挨快d 字.......以是簡短 d .

先講富 Y .

有個相好過左去一曲念搵 , 面知... 又系工夫唔夾... 上唔到.

叫佢天擺設個 後死 + 年夜波 + 靚女 d d 既 比我.... ( 即系要個港姐量數苦高低.)

佢聽 d 唔聽 d ,,, 定聽錯... ? 引見一件...話後死 + 年夜波 + 效勞好...

妖... 是旦啦.....效勞好? 便疑你一次.

女女113 , 一房,同我細路挨聲號召, 好熱忱,,,苦快同佢生絡既 ?

比左 10 minsPart 1比佢,,,,麻麻天,, OK 啦.

part 2先黎脆家.... 波實在唔算好年夜,,,我夠玩...

波推 呢 d 流程,,,呢個場固然少難免,

下身比我年夜束縛,我念縮腳,, 佢抓住我唔比我縮,挨得手硬.

玩玩下仲忽然 ,,,,,   

曆程好腩爽,,,人仔 238 有苦既報酬,,,仲念面

相頭誠懇唔下分,,,,但 18 無醜婦 ,

女女勝正在後死 , 米六 身下 ,唔算肥,號召極好,,,, 婦覆何供
.
.
.
.
.

再黎講下MH

好啦.... 睇客服有件199 樣又 OK ,call 佢又有空 ,,,, 即約啦.

上到去沖完涼出黎,,,, 巖巖睹到件唔錯,,,,

貪婪問下呢件咩 no . ? 部少話,, 呢件咪你約既 199 囉 ... 夥唔知咩. ?

馬上高興曬.

房傾下計相同下,,,,,, 小我私家以爲佢成生一面,有 d 女人味 ..

而最高興系 樣算 OK+ 166 下.

惋惜,,,, 天下便系無渾然壹體,,,,

此女女 ,唔係效勞型,,,

小我私家以爲係~~~ .成生識諗型 .)

識得苦樣諗 .>>>" 你班咸蟲 , 念係我身上與下分,,,, 好易啊... .   

最初我皆無再去打擊瞭.....而挑選做一個動物人,,,, 比佢效勞我..

總結 199 ,,, 效勞指數沒有下...

假設,,,以上 2 位 既優點, 能夠 融為一體,你話幾苦幻想呢...

[ 本帖最初由 曉士 於 2014-9-22 01:31 編纂 ]

123457287 發表於 2023-11-1 03:13:48

前排支持下

历史人物费 發表於 2024-4-30 08:44:49

我是個湊數的。。。

零度2017 發表於 2024-7-5 19:47:03

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 2 場簡報.