coiechan 發表於 2023-1-20 12:35:01

大陸微信妹騙局 (朋友親身經歷~真人真事) #已後補back up!

年夜陸微疑妹圈套 (伴侶切身經歷~實人實事) #已後補back up!

有唔少c兄晌收集睹過大概支過唔少告白推介式微疑
以下係伴侶切身經歷賽後分享

伴侶支到個唔識既微疑
內裡有唔少PS到好止兼好靚既靚女相冊
add左以後已經試過交換
到某日末於忍唔住三兩良知組團北上東莞區
到步.........................
唔著名既茶餐廳碰頭
應酬問候幾句戲肉
講到怎樣低調一樣甯靜後臺面硬等等空話
跟住叫閣下斷絕枱三幾隻逐隻止遠身旁便利睇辦
問到微疑相冊相中人收吾以對
唔係唔舒適便係同實人相好七八成
伴侶三人中有一個果為免費同量素睇唔巖對峙唔去馬
別的兩個抱住咁近旱路一場僧到唔念on99黑止心態跟囡囡走
唔去馬果個留守等兩個伴侶
一樣比及on99
錢早已交左中介媽咪
連毛鑑屎1200蚊人仔
跟囡囡番到屋企
描述似噴鼻港劏房
冇鴛鴦浴
冇火床玩
有環保吹
吹完過膠上馬
等回氣工夫過齋hea
臨尾執多Q
齊程90分鐘
降番茶餐廳匯開再一齊番噴鼻港
全部路程便係咁

[ 本帖最初由 lomobaby 於 2015-5-24 18:35 編纂 ]

是哒hhh 發表於 2023-2-21 10:52:49

謝謝樓主,共同發展

阿阳937 發表於 2023-4-14 01:07:54

支持new161

邓尔岚 發表於 2023-10-15 23:00:22

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

姜小黑61 發表於 2024-8-18 01:17:13

好好 學習了 確實不錯

123456914 發表於 2024-8-18 12:11:21

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 大陸微信妹騙局 (朋友親身經歷~真人真事) #已後補back up!