coiechan 發表於 2023-1-20 12:35:01

竹記

竹記

自從年夜寬挨後, 好耐皆冇去過.

近來故天重遊, 青山如故, 但人裏齊非.

由開門,支銀, 到 locker 皆局部換咗人. 祇認得個司理 (但係肥咗很多多少 ).

叫佢引見一個走肥,好玩的. (no 好少記著, 下次皆唔知幾時再黎. )

黎一個壹般邊幅, 但身體能夠, 兼識講文言的.

高低路 open, 有鴨仔, 效勞十分好, 恰似佢享用多過我

果為偷跳, 完過後速走, 埋單 310, 冇得挨合

忘不了情 發表於 2023-1-31 19:37:55

支持一下:lol

我是的十八簿 發表於 2023-4-3 03:15:15

學習了,謝謝分享、、、

123457067 發表於 2024-3-21 20:25:37

我是來刷分的,嘿嘿

大地歌女妥 發表於 2024-3-27 15:25:32

幫你頂下哈!!

肥牛于田揖 發表於 2024-7-9 10:24:40

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 竹記