h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【美妙】懲罰·Eling (新人帖)

【美好】處罰·Eling (新人帖)

識咗Eling皆一段工夫,不外早排果為我哋之間啲公家恩仇,佢獲咎左我,實係水皆嚟,決議約個單鐘嚟處罰佢先得。

Eling 一到嚟,先xyz佢一獲,佢係咁say sorry供我本諒佢,我話睇你表示啦。即刻嚟個即尺,有深喉,以後洗沐有好仔細,有火簫,上床持續吹,吹到到咁高低佢忽然拎左個狼牙棒出嚟,佢話要我戴住嚟插佢,我戴住狼棒狠狠天插佢,鼎力揸佢個波,一路插一路鬧,插到佢供饒,不外佢之前獲咎左我,邊會咁易本諒佢,以是唔理佢持續插,果為個狼牙棒皆有啲薄度,皆插左幾耐下,以後除出嚟心爆,便係呢個時分…..eling佢幫我做咗一樣佢曆來皆冇做過嘅事。
戚息一陣後,佢幫我吹返硬,以後上套持續插,轉左幾個pose狗仔式時我挨左佢個pat一下,佢居然叫我鼎力啲,好!便鼎力啲,一家啪降去,插多陣便射曬比佢

總結:唔好問我嗰件事係咩,係果為eling激親我佢先肯咁做,我有嘅其別人壹定有,請尊敬囡囡決議。
好喇,睹Eling表示皆唔錯,臨時本諒你啦,不外下次持續處罰

註:Felix1989陳述-美好
Superadmin

Felix1989陳述, 美好新人帖

敢想敢做敢拼 發表於 2023-2-11 12:34:25

真是 收益 匪淺

王胜军 發表於 2023-6-26 12:16:31

不錯,支持下樓主

小珍248 發表於 2023-6-29 15:51:28

前排支持下分享

潘金麟 發表於 2023-8-12 11:56:06

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

我放心你带套猛 發表於 2023-11-17 01:36:59

前排支持下

韭菜555 發表於 2024-2-27 11:21:33

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 【美妙】懲罰·Eling (新人帖)