h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【金帝苑】新人·Jenny (新人帖)

[東淫西毒陳述]【金帝苑】新人·Jenny (新人帖)

昔日睹到名單有新囡。民圓形貌後死年夜波下挑,局部中曬我念要嘅家,即整思索去會一會。
到步正在房間等候,鐘房拎埋家飲同我講會早數分鐘。布滿誠意沒有影響表情。無耐配角房。
金啡短髮,V裏。下挑。樣貌便睹仁睹知。似從前係尖沙咀列隊購名牌個d貴婦樣。年齒該當3中掛。果為我先3頭。我隻知一定年夜過我。
無需破冰易相同。除衫洗沐。黑滑年夜波,但已到巨乳,洗沐波推時feel到底層小硬,該當係中超,但該當下量中超,絕唔係石頭。效勞便壹般 毒龍無試,皆無派車牌。但囡囡會用指甲R你d敏感位。幾正。上到床例牌效勞,有樣家令我印象深入係囡囡邊吹邊擰個黑滑巨尻比你任摸 ,小弟即伸腳摸公處 有火源但沒有多,漸漸成個公處對正你裏處。目擊mm有兩塊少少陽唇,即伸脷去扒開品嚐公處。減上jenny皮膚黑滑,邊摸邊嘆 69.一不留心易走水,表示上套。囡囡唔鍾意年夜鼎力。溫順漸漸玩。1.2招便被ko。團體契合民圓形貌,我敢講絕唔跌錢。
但逃供效勞 壹定滿意。初末初初到步。期望有師兄調教後再試。

註:東淫西毒陳述-金帝/怡秋
Superadmin

東淫西毒陳述, 金帝苑新人帖

迟到399 發表於 2023-2-16 08:36:28

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

更强 發表於 2023-6-18 15:11:18

看帖廻帖是美德!:lol

123457015 發表於 2023-9-26 14:27:19

多謝你分享

喜喜保镖撼 發表於 2024-1-27 03:07:43

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 【金帝苑】新人·Jenny (新人帖)