h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【新金田】雙飛·32號+72號 (新人帖_簡報)

【新金田】單飛·32號+72號 (新人帖_簡報)

念試單飛好耐,古次便到工夫約咗32號+72號單鐘。房先吹下火(單鐘年夜把工夫),以後去過火係洗沐房玩左火簫,一個上一個下玩咗一陣進來抹身上床玩。上到床再嚟,一個上一個下,又左又左一個吃腸一個吃蛋,忍唔住上套,先女上一個錫心心,到男上一個係度自摸,兩個狂噴火玩到成天成床皆係火,跟住太刺激忍唔住便出咗家啦(果為我走背走毒以是冇寫),寫得唔好唔好睹怪!
我以爲單飛實係好好玩,下次再嚟過。

註:559字節(簡報)
註:kenlam1213陳述-金田
Superadmin

*布告【新金田】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去新金田支付嘉獎

新金田指壓

kenlam1213陳述, 新金田新人帖
本主題由 superadmin 於 2022-6-27 16:01 挪動

何幕之之rl 發表於 2023-2-20 02:10:08

不錯,支持下樓主

FREEDOM326 發表於 2023-10-22 14:24:58

學習了,謝謝分享、、、

落败的青春阳落s 發表於 2023-12-9 20:48:02

:lol不錯

狭缝求生室 發表於 2024-4-30 15:34:05

好好 學習了 確實不錯

芊芊551 發表於 2024-6-12 02:02:48

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 【新金田】雙飛·32號+72號 (新人帖_簡報)