h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【鳳城】重新出發·美C (新人帖_有圖)

鳳鄉 好C (winning11圖片 寬禁轉載)

【鳳鄉】從頭動身·好C (新人帖_有圖)

註:好C 凡是返 10:00-19:00 / 161cm

有圖有本相

罕見從頭動身,昔日又支早
Walk in鳳鄉睇下有咩女
出到旺角,念搵果d皆full曬
咁惟有房等睇女,
嚟左2個皆唔曬心火,
到第3個便係好c
15x-6下,裏尖尖,化左濃妝
由其套火腳服,同下踭鞋,
年歲4頭閣下,到房東動開話題
各自解甲,除衫時暴露果一對33c(唔自然) ,不外皆好揸腳
忍唔住揸下,
洗沐皆係果d家,前後B M,洗坤淨後門,
再用閣下年夜髀掃下細佬,再火蕉,吹完便進來抹坤身上床
舌尖遨遊正裏減鍚LIN,一路錫到降細佬,
唔知面解洗坤淨後門無毒龍(歸正唔好),
視住佢露住漸漸吹,佢D啜力啜得好舒適,
閣下咁磨又幾爽下,皆吹左好耐(好d忍唔住)
跟腳上套,先女上,一下座落嚟,曬唔算太松但好
佢一路騎一路叫我抽插佢幾下,
騎左陣問我念狗仔定男上
松係男上先啦,狗仔等好唔多先轉
我較好位置漸漸,9淺1深,1下頂盡,實係無得頂
抽插幾十下之下,派彩做真
可返食,但短時間內會試埋其他白牌先
目的係8仔,子山,咖啡同yy昔日局部有客

相頭:7/10, 後死幾年一定索到咩一聲
年齒:4 頭
身下:15x-6
體態:7/10, 唔自然好極少
侍浴:8.0/10 ,洗得好坤淨,
車牌:考車失利,念試但便唔啱位
6 9 :小弟唔敢玩
腳技:係咁瞭袋袋,爽
簫技:9.0/10 ,幾乎無得輸
周感:唔鬆唔松
投:9.0/10 叫曬拯救
團體:8/10

小弟第一次出post
若有得禮,請勿睹怪
仲念就教下列位師兄
有冇好家引見,小弟3中
傾向肥底手藝夠的囡囡

註:tommykeok陳述-鳳鄉
Superadmin

tommykeok陳述, 鳳鄉新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

张永峰 發表於 2023-1-22 18:29:04

學習了,謝謝分享、、、

我是的十八簿 發表於 2023-3-6 05:11:37

路過,支持一下啦

喵呜_520 發表於 2023-7-31 18:00:30

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【鳳城】重新出發·美C (新人帖_有圖)