h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【鳳城】勤力服務王·娟娟 (新人帖_有圖)

鳳鄉 娟娟 (winning11圖片 寬禁轉載)

【鳳鄉】勤力效勞王·娟娟 (新人帖_有圖)

註:娟娟 凡是返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有本相

覓日上彀睇下D陳述,睹鳳鄉有條女叫娟娟,又熱忱立場又好,又吹唔停又深獨啜旦兼狗仔簫唔叫唔停,相頭係唔會彈…實唔實呀!?睇完便念會一會娟娟,心諗中2樣皆能夠瞭!跟腳挨去約,逆利下戰書睹到娟娟,估5到…娟娟模樣皆幾好,視降2x尾3x頭,一房便幫我除衫褲,佢叫我坐喺床唞唞先,我跟腳便坐低,我皆已準備好佢便奶我lin,條脷好柔嫩,舒適!跟腳諗住洗沐,面知…即尺兼磨棍!嘩…好啲走水!唔係我敏感,係佢係咁嚟停唔到…磨同吹不斷嚟!!我馬上話洗沐先,跟腳皆係例牌,進來先玩,做背,不能不提遨遊係好舒適!以後到戲肉獨龍…心諗搞咗咁耐該當會好hea好趕…欣喜嚟啦…隻可講我要叫停佢,果為我好啲走水!以後女上,好適共同我,幾分鐘後我降服佩服瞭!!佢走去過火後出去,我諗住洗沐啦…佢話已夠鐘,偶然間幫我按下,以後再幫我沖身…嘩,勁,1粒唔夠玩,下主要約2粒!
(小弟第一次出陳述,寫得如欠好請多多包羅!不外係實陳述)

註:256273陳述-鳳鄉
Superadmin

256273陳述, 鳳鄉新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

惜颜705 發表於 2023-8-26 02:31:07

LZ真是人才

张瘦身 發表於 2023-12-12 11:22:56

前排支持下分享

苏警暗刚 發表於 2024-5-7 11:14:42

:lol不錯

刘金栋 發表於 2024-6-13 23:55:53

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 【鳳城】勤力服務王·娟娟 (新人帖_有圖)