h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【金多港】約好耐·22號 (新人帖_有圖)

金多港 22號 (winning11圖片 寬禁轉載)

【金多港】約好耐·22號 (新人帖_有圖)

註:22號凡是返 12:00-24:00 / 157cm

有圖有本相

睹22號上咗牌皆有2個星期咁高低,一曲皆便唔到工夫,末於早幾日便到工夫約到,提早5分鐘上去,囡囡準時閘,一開門長遠一明,著住件好性感嘅連體裙,將佢好體態局部凸隱出嚟,足好曲 樣幾靚 化咗個好精美妝 我諗成個場皆冇幾個咁嘅,細佬情不自禁咁起旗致敬,係咁易講2句便各自除衫洗沐房,洗沐皆係例牌唔多講,細佬隻念曲島黃龍,上床例牌skip背,啊女一路由心心錫降細佬度,吹工比之前有前進,一日咁多人搵,皆能夠Keep住做戰形態 ,吹左陣,我便叫佢瞓低等我嚟伺候佢,玩下年夜燈籠先,比之前好太多,以後漸漸錫降去,啊妹幾靚,有建下毛髮,一心咀降去,冇同味 名不虛傳一心鮑,食咗陣便曲地道,一日做咁多皆連結潮濕皆好罕見,漸漸咁抽插,插到攰轉狗仔,又插百幾下轉反布道士插多百幾下逆利降空,時期考到小車牌,緩熱型囡囡需求調教,搵多幾回能夠有彩蛋。

註:choishushing陳述-多港
Superadmin

choishushing陳述, 金多港新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

准藏智虽 發表於 2023-3-4 01:54:43

幫你頂下哈!!

什么大师特 發表於 2023-5-2 11:49:44

過來看看的

我放心你带套猛 發表於 2023-9-22 17:12:41

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 【金多港】約好耐·22號 (新人帖_有圖)