h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【鳳城】又返食·美琪 (新人帖_有圖)

鳳鄉 好琪 (winning11圖片 寬禁轉載)

【鳳鄉】又返食·好琪 (新人帖_有圖)

註:好琪 凡是返 18:00-05:00 / 162cm

有圖有本相

糧頭又係搵食工夫,睹好琪返工又睹半年已激過,挨去嘗嘗,呵!居然半小時後單鐘勝利,上到去例牌又等半個鐘(好琪風俗),睹到裏佢肥左很多多少,屁股年夜肶皆少左肉,有d絕望,浴室古次叫佢狂家d,橫,曲,斜,狗仔,波,足簫樣樣齊,Nuru,獨龍更唔小得,佢又用玩具插我,我用我年夜鵰挨佢裏墨,又不斷拍挨佢pat pat,又同佢車車,跟尾忍唔住la下好琪豆豆,上套1Q先,轉左2,3個花式ko左.
出浴室叫我飲多d家潮吹易d,又係例牌問我念佢著乜?我話Tback,佢居然化身蝙蝠女制形,繩綁波波,攞咗兩條皮Tback出去,佢話一人脫一條,好又同你癲,房先床邊狗仔龍簫,爽到本人皆叫床,然後鎖住我……(我最like)皆係果d,後尾猖獗69,年夜車,掃股,我鎖番佢上套第2Q,唔記得轉左多少個花式,最初比佢坐爆,跟腳佢用熱油念潮吹我,實係太酸,太易頂,快潮吹時我本人抛卻,酸得好短長我有面怕以是抛卻!
結論,好琪少左d肉天,感不雅比從前唔係咁好,但仍舊很多多少家講,約佢實係同佢玩花臣家玩效勞,講實同佢撲家周感偶真平居,但花臣,脷功實係百玩沒有厭,同佢玩實係要夠耐力,回氣快,同佢鬥癲先好玩!

註:livepool陳述-鳳鄉/怡秋/年齡
Superadmin

livepool陳述, 鳳鄉新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

mzhqyy 發表於 2023-2-23 11:29:31

前排支持下分享

jiaguangqin 發表於 2023-4-10 12:49:49

真是 收益 匪淺

飘渺九月 發表於 2023-9-12 00:16:43

支持一下:lol

韩邑王生1977 發表於 2023-10-13 23:52:01

路過,支持一下啦

fck1956272 發表於 2023-11-30 15:01:43

我搶、我搶、我搶沙發~

圣道 發表於 2023-12-2 02:59:50

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 【鳳城】又返食·美琪 (新人帖_有圖)