h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【京華】優質股·加加 (新人帖_有圖)

京華 減減 (winning11圖片 寬禁轉載)

【京華】優良股·減減 (新人帖_有圖)

註:減減 凡是返 09:00-19:00 / 159cm

有圖有本相

樣貌:7.0分
身體:7.5分 有小腩,pat年夜,有肉天但唔算好肥
手藝:8.0分 吹得幾存心
效勞:9.0分 無得彈,任勞任怨
車牌:有,年夜車特車

第一次去金華,原來隻係念試下搵年夜波女夾腸算,叫 keeper引見下d年夜波女,第一條囡係便係年夜波,不外個樣唔係我杯茶,第兩個無咁年夜波,不外皆紮眼支貨。
嚟第一工夫問下叫咩名,本來係減減,以後便齊齊除衫洗黑黑,途中皆有火中簫,洗完以後出嚟叫佢即係著返對烏絲養下眼,再相互攬下,蜻蜒面火咁咀火,減減不竭收回嗟歎聲刺激小弟慾視,由開初隻係咀下,到以後一腳攬住減減,一腳摸住佢個 pat, 再猖獗咁挨車輪。
車左一陣戲肉叫佢堅低吹硬細佬,再扒係床邊狗仔式插,不能不讚減減個優良股,有彈性啪得好有feel, 共同埋天然嘅嗟歎聲,覺得優良,途中減減主動單腳背後俾我抓住,小弟視住塊鏡不竭勤奮推車,越插越有啪啪聲,抽插左數分鐘後末於派貨
完過後減減自動話幫我dup骨,歸正皆無籌算2Q便話 ok, dup降先發明減減脆係識 dup同存心 dup, 唔係供其卒兩下算,抵讚
走左以後先諗起本來係籌算夾腸仔,成果忍唔住走左去推車,誠意背鍾意狗仔式同食效勞嘅師兄推介,減減值得一試

題中話,第一次去京華,以爲d keeper效勞立場皆幾好,值得一讚

註:exshin陳述-京華/鳳鄉
Superadmin

exshin陳述, 京華新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

123457092 發表於 2023-7-21 14:54:49

LZ說的很不錯

天八部饶gc 發表於 2024-2-15 15:54:10

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 【京華】優質股·加加 (新人帖_有圖)