h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【翡翠】身形好靚溫柔體貼·10號 (新人帖_有圖)

翡翠 10號 (winning11圖片 寬禁轉載)

[秋袋強陳述]【翡翠】體態好靚溫順關心·10號 (新人帖_有圖)

註:10號 凡是返 24Hours / 156cm

有圖有本相

第1目擊到 短頭髮 體態唔肥 皮膚幾黑 個樣好friendly 4頭閣下 閘除衫後 覺得 依個姐姐體態好靚 皮膚黑黑 靚波型 黑黑圓圓靚屎忽 不由得 要個姐姐抱抱 自動錫錫錫 由嘴錫到降Lin 1邊錫 條利好溫順咁㖭㖭 㖭到降JJ 錫左2下 出即尺進口 拖住我隻腳仔去洗沐 洗沐好溫順 過完火 又錫過 回身patpat磨J 明顯過完火又降D淋浴露光滑下 繞屁後咁 S體態 低讚 上床 吹 便係念面吹 作聲 很願意效勞 撲家前 佢由JJ錫反上去 成小我私家趴左上去 磨左陣 曾經幹幹 細細聲咁講 帶套囉 以後坐上去 Up Patpat有腳感其時實係要一腳拍降去 暗示讚揚 再去轉後插 插插下我德律風響 聽啦 硬左 佢好主動咁 除左個套 狗仔瀟 幫我吹 依個德律風實係講得好舒適 其時 絕對係壹切漢子城市用統一行動我信賴 對佢個嘴 覺得脆得 佢曉得我念出 主動 心 腳 舌 同時加快 深深天喉之下 請佢飲家 訓係到 食收煙 吹陣火 一邊講 一邊錫J 本來佢能夠好玩得 念面玩 隻要佢做到的話 冇詐型 下主要去2粒鍾 出2家 依個姐姐隱陣 !

註:秋袋強陳述-翡翠
Superadmin

秋袋強陳述, 翡翠新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-3-15 08:18:25

學習了,不錯,講的太有道理了

永远就三年疗 發表於 2023-4-24 14:34:05

不錯不錯,很好哦

厕所有人 發表於 2023-5-8 09:53:33

支持一下:lol

润唇膏贡 發表於 2023-11-11 09:11:29

LZ說的很不錯

乱放大的宙斯宙t 發表於 2024-7-14 16:34:09

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 【翡翠】身形好靚溫柔體貼·10號 (新人帖_有圖)