h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【春秋】簫後教師級·祖兒 (新人帖)

[民人我又要陳述]【年齡】簫後西席級·祖女 (新人帖)

早上起家,下體收硬,慢需收院,立刻遠遠天止去年齡,睹到祖女有番立刻約好!
上到去等咗非常鐘已有得睇癥,祖女一碰頭便知我病得好重,問我硬咗幾耐,我話有半個鐘瞭,祖女好仔細,一腳揸降我細路到,問我有冇好D,我話恰似仲嚴峻咗,愈來愈硬,條褲皆頂脫啦!
祖女幫我除褲沖身,認真查抄,用心幫我細路探熱,我六吋少也被她淹沒瞭,舌頭借玩弄我的袋底。
我會唔會有事,佢露住問我,固然聽唔渾佢講咩,約莫話,你要把粗液排擠才有痊癒嘅時機!
啊!咁我明啦 ! 吹咗非常鐘,我話我要玩推車,
果為本人從前係賣車仔麵,以是比力喜好推車,視住祖女個身軀,黑滑的皮膚,松緻的地道,我不斷推,不斷推,我感應我袋底皆幹透瞭,便正在此時,祖女話...........好舒適呀!
我話我皆係,我正在她耳邊悄悄話我念射起你心度,佢邊嗟歎邊颔首示好!
嘅然祖女咁逆得人,我惟有也助人為樂跟她道我要爆瞭,祖女好共同,一心露降嚟,一滴也出有華侈!
借道......你射咗很多多少啊!
佢問我射咗有冇好D,我話好很多多少瞭!
問我要唔要去屢次,我話我頭先推車用力過分,條腰恰似舊患復收!
我話我沖個熱火涼,又要去睇大夫瞭,祖女話......
又睇邊個女大夫呀?
我話睇跌挨大夫呀!
祖女笑著道:邊個叫你咁冒死呀!
我心諗.........皆...怪...你!

註:民人我又要陳述-年齡/浪漫/多港
Superadmin

*布告【 秋 春 】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去年齡支付嘉獎

年齡指壓

民人我又要, 年齡新人帖
本主題由 superadmin 於 2022-4-19 14:32 提拔

群主713 發表於 2023-2-26 18:30:12

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

天上跑鸟跑ac 發表於 2023-10-1 17:53:09

好帖,來頂下

安静的小女子 發表於 2024-2-23 20:07:32

不錯不錯,很好哦

哪吒2017 發表於 2024-3-27 02:17:53

有競爭才有進步嘛

我放心你带套猛 發表於 2024-4-26 03:31:19

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 【春秋】簫後教師級·祖兒 (新人帖)