h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【雲來】身材好好·瑩瑩 (新人帖)

【雲去】身體好好·瑩瑩 (新人帖)

早兩日放假去,但之前懶太閑懶得出陳述,昔日出返。上彀睇有邊個返工,小我私家肯定走肥,有燈係減分無年夜燈皆無所謂,睹到瑩瑩有返,之前睇話走肥,便佢啦。

到去交低銀兩,房睇左陣苦片,係JULIA,皆幾正,食枝煙等多陣,囡囡泥。

正,細細粒走肥,減曬分係身體好好,年夜年夜對燈,好好揸腳,烏色連身裙。吹兩句去洗沐,個硬件係好第兩到無咁年夜。洗得皆好坤淨,唔COOL 有交換,奶奶實係好得,沖松曾經係咁玩,囡囡無詐型。

沖完上床玩,瞓低囡囡仔細錫兩面,錫左好耐好故意機,無心火味,邊錫腳唔停,細佬硬曬,囡囡笑我好敏感,時期我皆腳唔停,閣下互摶,奶奶一腳渣唔曬,四個字"愛不吝腳"。

以後背下移,吹得故意機,唔慢無話念吹爆你個隻,夠皮叫囡囡瞓低男上先,皆叫有實火,重面皆係放係囡囡上身旁搖邊玩年夜奶奶,細力緩玩,玩到夠曬腳引轉左陣狗仔, 籮柚皆有肉,正宗應有則有,推左一陣單腳渣住籮柚出家,成袋皆係,年夜滿意。

戚息一陣再去洗沐,皆好故意洗,有笑臉皆有交換,沖完唔趕工夫再吹多陣火,無話趕出工著好衫好唔多夠鐘囡囡皆唔記得著衫加,約左人我便閃先,睇下工夫方才好。

囡囡套衫好正減左很多多少分,一除年夜奶奶彈出泥好襯電視播松JULIA。

再偶然間會返食。

年齒:約莫3中尾
樣貌:3.5/5 紮眼,後死時該當幾靚
身體:5.0/5 細粒但年夜年夜對,走肥,小我私家以爲下分,初末人肥奶浩劫供
號召:3.5/5 協作逆得人,相互尊敬啦,對囡囡好囡囡皆對你好
車:本人無要供,其他巴挨唔知
鑽:無要供亦唔好,唔知有沒有

註:sexslacker陳述-雲去
Superadmin

sexslacker陳述, 雲去新人帖

温柔老虎 發表於 2023-6-29 20:30:30

幫你頂下哈!!

hecgdge4 發表於 2023-9-3 20:41:31

學習了,不錯,講的太有道理了

饺子姑娘 發表於 2023-9-29 00:40:18

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

gui57 發表於 2024-6-13 06:57:21

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 【雲來】身材好好·瑩瑩 (新人帖)