h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【春秋】爭d俾佢吹爆·祖兒 (新人帖)

【年齡】爭d俾佢吹爆·祖女 (新人帖)

已試過日頭上指壓,途經戰國便上去試下

冇預定下keeper問有咩心火,基於科學小弟唯一要供便係唔好太肥,成果等左兩分鐘祖女嚟,體態窈窕冇乜波(一背皆唔介懷冇波),相頭75分便馬上話ok

實在皆係一般指壓根本效勞,不外佢相稱健道又講得笑,要講嘅係佢簫功,自問咁多年嚟由ex到進來玩,隻係試過響泰國BM俾條泰妹吹爆過一次,古次俾佢吹到feel到恰似有家出,一鬆心果下俾佢笑做乜已搞皆成身汗,真情係忍到爆汗….我永沒有行敗

固然最初戴套男上冇耐,俾佢之前吹到「鄉牆構造性崩壞」之餘佢mm仲要係玩挨巷戰,5分鐘便片面陷落射到套謙‍♂️‍♂️

最初埋單keeper問下ok取可,同我講「你皆好家,已聽過有棍佢吹唔爆」

小陳述終了

註:AKQJ10陳述-年齡
Superadmin

*布告【 秋 春 】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去年齡支付嘉獎

年齡指壓

AKQJ10陳述, 年齡新人帖
本主題由 System 於 2022-11-3 20:00 消除限時置頂

梦太晚616 發表於 2023-2-8 06:00:54

學習了,不錯,講的太有道理了

帆影哉 發表於 2023-11-14 13:12:58

不錯,支持下樓主

秦基兴拍 發表於 2024-2-9 19:21:59

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 【春秋】爭d俾佢吹爆·祖兒 (新人帖)