h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【三川】小雪 (新人帖)

[伏妖淫俠陳述]【三川】小雪 (新人帖)

樣貌:2/5 (壹般師奶樣)
身體:2/5 (體態嬌小)
效勞:2/5 (效勞壹般)
年齒:約45
身下:約145cm

淫俠松水,立刻持棍走江湖,古次便試下三川嘅小雪

小雪係壹般師奶樣,體態十分嬌小,約莫隻有145-150cm,啱曬鍾意細粒嘅師兄,小雪胸前唔算巨大,叫做有得揸動手

侍浴曆程普壹般通,根本效勞皆有,上到床幫淫俠吹左一輪小雪本人曾經幹曬,馬上叫佢玩下69先,最好玩便係小雪細細粒,玩69便實係啱曬位,但其他家便不外沒有得,總括而行,齊套效勞皆偏偏公式化,曆程皆叫做足但便無乜出格的地方,亦唔以爲出格舒適,不管侍浴定係床上環節皆係普壹般通

註:伏妖淫俠陳述-三川/京華/多港/浪漫
Superadmin

*布告【 三 川 】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去三川支付嘉獎

三川指壓

伏妖淫俠陳述, 三川新人帖
本主題由 System 於 2022-10-22 05:00 消除限時置頂

123457333 發表於 2023-5-19 08:35:01

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

haiyuezhihun 發表於 2023-9-13 08:25:48

我是個湊數的。。。

良辰743 發表於 2024-4-14 19:45:11

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 【三川】小雪 (新人帖)