h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

首發:【雲來】碧琪 (新人帖)

尾收:【雲去】碧琪 (新人帖)

話道下班偷跳..去咗試新場, 成果沒有盡善盡美, 心有沒有苦, 決議再去雲去.
之前往過雲去一次, 係間房細d同埋太光以外, 效勞實係唔錯, 初級呢個字實係擺得起.
上到去原來念搵番之前搵開個d, 諗住有包管, 面知昔日無返工...
房坐左一陣便帶左昔日配角邑嚟 碧琪
相頭唔錯, 1.6米閣下, 走肥, 啱我口胃
無乜化裝皆咁靚, 實係有運,最少有沒有限嘅夢想空間.
洗沐有火簫, 皆算沖得幾潔淨, 玩左一陣皆係訓係到玩舒適d...
一嚟便ball 推,係咁錫, 幾爽,
吹工中上...能夠上場唔太好, 立刻有比照, 但係恰似無乜深喉...要下次再深化研討...
皆願吹, 又係唔叫唔停, 立場幾好!
睹吹左咁耐,搵到絲襪又羅左嚟玩, 上套, 女上男下,騎工唔好, 幾降力, 跟住後,官樣文章...團體覺得算係滿意.
效勞圓裏算共同, 立場好好, 小弟以爲囡囡立場好松要, 表面唔好, 以是古次我俾80分.
完事夠鐘囡囡先走, 留房食收煙回下氣...覺得舒適 唔催唔趕呢d係享用.
好念試下d淫貴妹俾女強姦...唔知幾時先逢到....睇嚟呢間能夠做主場, 要試曬咁多個先~

年齒: 3頭?
樣貌: 8.5/10
波路: 7.5/10
身體: 7.5/10
效勞: 8.0/10
吹功: 6.9/10
返食: 6.5/10 等我試曬其他再返食

註:Neoneo陳述-雲去/金田/鳳鄉
Superadmin

Neoneo陳述, 雲去新人帖, 雲去尾收
本主題由 System 於 2022-10-1 05:00 消除限時置頂

杰尼亚斯痔 發表於 2023-2-22 21:28:52

我是來刷分的,嘿嘿

m4659631 發表於 2023-4-10 13:00:54

前排支持下

梦太晚616 發表於 2023-4-15 20:14:07

支持一下:lol

马宝清马宝清 發表於 2023-8-4 17:39:06

LZ真是人才

123457264 發表於 2023-8-22 11:18:01

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 首發:【雲來】碧琪 (新人帖)