h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【三川】美人妻·小雪 (新人帖_有圖)

三川 小雪 (winning11圖片 寬禁轉載)

【三川】佳麗妻·小雪 (新人帖_有圖)

註:小雪 凡是返 16:00-02:00 / 156cm

有圖有本相

囡囡:三川 小雪

樣貌:6/10

身體:6/10 年夜波少腩

波路:D

目測 三尾四頭

上禮拜六食完早飯,睹早早天便上去睇嚇
自己無約,佛系等派牌,鐘房話小雪得閒
便試嚇啦
嚟睹到唔好嘅紮眼
例牌解甲洗沐,洗得舒適,火簫降力
進來坤身上床,古次走背走獨龍
一上嚟便對我高低其腳,吹功唔好吹得降力
吹時單腳不竭打擊我lin lin 同掃袋 好工夫
忍唔住上套,先女上 揸住佢對車頭燈,隨意佢自在闡揚
爽, 回身男上 feel到 幾窄 插到底high 到佢震左兩下
睹到你嘅反響馬上醉神,猖獗加快抽插,不竭聽到火聲 幾百下後派彩
過火坤身,食收煙,出房交傢用

總結陳述,效勞好,相頭身體唔好,功力深沈

註:k99pkpk2陳述-三川
Superadmin

*布告【 三 川 】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去三川支付嘉獎

三川指壓

k99pkpk2陳述, 三川新人帖
本主題由 System 於 2022-12-10 11:00 消除限時置頂
本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

123456819 發表於 2023-2-8 01:48:45

看帖廻帖是美德!:lol

dw3995 發表於 2023-6-15 14:09:23

支持new161

forregistuse 發表於 2024-1-3 04:22:20

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 【三川】美人妻·小雪 (新人帖_有圖)