h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【雲來】Lisa (新人帖)

【雲去】Lisa (新人帖)

雲去Lisa民圓形貌:效勞型美男,纖幼S腰,模特女身材,下168cm,誘人少腿, C cup,淫底簫後,心爆王,69體位,毒龍鑽勁, 值得一試

又到開餐工夫,古次去試下成日full嘅Lisa。之前有師兄早退以是房等左15分鐘囡囡先嚟,囡囡皆馬上講左幾回唔美意思,我話唔閉你事嘅唔松要。講返囡囡,目測有d年歲...4頭至4中,有化裝,借可承受嘅,後死該當皆靚,大要166,167下。

囡囡實係幾下仲要走上床企係度除衫,好極少便頂到天花,傾幾句便去洗黑黑。洗沐房睇得分明d,實係走肥曲頭摸獲得盤骨,腳幼足幼咁,但d肉有極少鬆。之前睇過陳述有講係中超以是不料中同埋我冇乜所謂,波形皆幾靚,揸降舒適嘅唔係硬梆梆個種減上粒凸凸嘅的好啱我,以是我皆玩唔停腳。佢隻蘭花腳有d顛,唔知係咪念玩爆我,再比佢玩多陣實係要叫停佢,不外仲頂得住,以後佢便跪底做火簫,皆算吹得耐。

出返去依舊走背走毒,跟住皆係個d,吹功壹般,吹左好耐幾有耐煩唔錯,正場囡囡話交比我,ok冇成績最鍾意體力勞動咁便先男上,一有居然有欣喜,松緻,趁便考埋其中車。鬱左一輪轉狗仔先,一睇嘩成個patpat皆係火(最初我發明條毛巾皆幹左一忽),多到呢,玩多陣對波以後持續轟多陣便完事,下挑肥底做狗仔實係幾好睇,做個時皆幾舒適。

樣貌: 可承受,但年歲有返咁高低4頭至4中,後死該當皆靚
身體: 166, 167閣下, 下挑走肥腳幼足幼,中超C-D硬波
效勞: 效勞足,間唔中會笑下,氛圍舒適
返食: 臨時沒有會,有其他挑選

註:Omelet陳述-雲去/鳳鄉/三川/太子
Superadmin

Omelet陳述, 雲去新人帖
本主題由 superadmin 於 2022-12-21 16:17 限時置頂

紫罗兰的叶栏 發表於 2023-5-26 20:33:31

多謝你分享

123457287 發表於 2023-6-22 23:22:28

我是個湊數的。。。

123456911 發表於 2023-9-9 08:14:06

前排支持下

温柔老虎 發表於 2024-2-7 19:16:51

我是來刷分的,嘿嘿

462710480 發表於 2024-5-3 15:02:20

不錯,支持下樓主

沙941 發表於 2024-5-12 19:10:36

真是 收益 匪淺

白刃玄衣及 發表於 2024-6-5 18:27:12

我是來刷分的,嘿嘿

空城乱人心乱 發表於 2024-8-7 18:05:20

過來看看的

强绝商爸摇 發表於 2024-9-8 05:30:53

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 【雲來】Lisa (新人帖)