h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【金多港】初嘗後門·20號 (新人帖_有圖)

金多港 20號 (winning11圖片 寬禁轉載)

【金多港】初嘗後門·20號 (新人帖_有圖)

註:20號 凡是返 14:00-02:00

有圖有本相

小弟果為念試下玩後門經陳述引見上咗去搵金多港20號
一房睹到20號 30中到尾 模樣紮眼 開端便發言念兩Q 佢便馬上幫我除褲即尺 個種爽同侮辱感實係好易用筆墨描述 一腳抓住佢頭髮撳頭深喉CHOK幾分中頂唔逆射左第1Q 以後沖完涼出嚟佢話幫我按兩劣等我回一回氣傾左陣計
到第2Q開端 囡囡先幫我波推背隻幫起機 硬左後兩話沒有道馬上拎我公傢帶嚟嘅0.01叫佢幫我帶上(小弟沒有是環保人士隻係念玩後門) 我表示話念玩後門 佢便拎收KY HI降我龜頭到 果為第1次玩以是好L慌張插左幾回先到 個一刻我末於皆明面解D鬼佬咁鍾意玩後欄 本來實係恰似D人話好撚松恰似有隻腳好松咁揸住條家咁 最初插左百整下比佢支左皮
總結:模樣壹般中女樣 但效勞實心一流 後門玩完實係番唔到回頭 懊悔左咁早先玩指壓 絕對會返食

註:lovehide321陳述-多港/太子
Superadmin

lovehide321陳述, 金多港新人帖
本主題由 superadmin 於 2023-1-19 00:18 設置下明
本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x

孙悟空748 發表於 2023-2-19 08:15:19

路過,學習下

gui57 發表於 2023-9-16 08:16:30

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 【金多港】初嘗後門·20號 (新人帖_有圖)