h201scom 發表於 2023-1-20 12:10:13

【雲來】新人·細細粒 (新人帖)

【雲去】新人·細細粒 (新人帖)

囡囡人如其名細細粒,身下150閣下,齊走肥,Dcup年夜波淺啡細的年夜雲,邊幅算係靚女一名約莫三十中,係我最愛嘅體態。囡囡到嚟便抱抱話出頭具名好凍,我皆凍到隻腳冰曬。 極速解甲去過火,過火有body有火簫相稱認真,出到去上床間接嚟個年夜車先, 一路揸波一路咀實係正到震呀, 演奏功力尚可皆算仔細。 吹咗一陣便69再玩多一陣便上套啦,囡囡先女上喪騎一裏騎一裏食我兩面,個覺得好很正。 跟腳又挨下車輪先, 然後我便叫囡囡反轉背揭著我心心, 我便能夠一路揸波上面一路頂佢一路睇住上裏塊鏡嚟做,囡囡話係第一次用呢個睇位做愛, 果為囡囡夠曬細粒能夠咁樣玩, 睇住上裏塊鏡本人條嘢係咁一出一,實心以爲正。囡囡反響好好係咁叫,最初轉男上車住出嘢。 齊程覺得好有女伴侶feel, 完事以後囡囡攬住我同我傾偈, 又話我嘅健碩 體態係佢嘅最愛。 古早實係玩得好縱情, 好耐好耐冇試過咁爽。
絕對會搵佢再玩過。

彌補:細細粒話本人返咗兩日工,我睇該當好快會白。期望以後唔會太易約啦。

註:Winner123456陳述-雲去/鳳鄉/年齡/美好
Superadmin

Winner123456陳述, 雲去新人帖
本主題由 superadmin 於 2023-1-17 03:15 提拔

雍不言弃 發表於 2023-7-7 07:24:58

路過,支持一下啦

123456823 發表於 2024-3-1 05:07:34

幫幫頂頂!!

123457025 發表於 2024-4-15 14:32:13

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 【雲來】新人·細細粒 (新人帖)