waydday 發表於 2023-1-20 12:05:00

【西班牙】初會·波波

【西班牙】初會·波波

本篇報導實在係小弟回答其他師兄嘅一篇文章
何如發明要賺分降用戶組,唔係乜相皆睇唔到
以是以收帖再post出嚟,視師兄們請勿睹怪!

當日第兩次去西記,睇左其他師兄講波波皆唔錯,咁我便試嚇啦
實在去得西記,皆明咩情況,以是隻要唔係太肥太老,本人皆ok
偶然去指壓,有啲女效勞唔好,呃鐘,有啲我皆算,大白搵食困難
但能夠果為之前試過千千同小花,有左一次易記之旅,以是昔日
皆抱住好年夜希冀,能夠希冀同絕望成反比,搞到古次勁沒有高興

當日到左西記,同帶位哥哥講搵波波,去咗歡欣區,皆預咗交流玩
波波嚟到,佢曾經很多多少家講,已曉得佢好年夜對家,更係馬上邊吹邊
揸啦,吹左一陣,波波便話沒有好像斷絕師兄交流玩,我固然無成績
啦,我又問斷絕條女叫咩名,面知佢皆無問我,不外我估該當係小
花,波波馬上放心去幫斷絕師兄吹,呢個時分我念推千千過嚟玩,
面知推左一下佢恰似唔念咁,咁我便無倔強,咁我惟有起家係咁又
揸又摷佢兩個,摷左一陣有啲攰,咁我便坐返斷絕,推返波波過嚟
吹,面知佢又很多多少家講,治咁吹火,個刻皆唔知佢吹火定吹我,鳩
皆縮縮天,吹到咁高低,佢又話昔日返咗條新女咩光管,問我單唔
單飛,我皆話無所謂,佢放心出咗去搵,我又摷小花,面知一陣佢
單拖返嚟(咁道好的單飛呢?)仲要佢無交接,我便算,無再問佢
跟住我曾經無曬表情,波波返嚟便幫師兄上套波波本人坐上去在理
我,咁我惟有推小花嚟,面知佢又唔理我,咁我惟有又起家摷佢兩
個(波波分開時期斷絕師兄曾經吊左小花,波波返嚟唔記得有冇再
幫我吹),師兄插完波波,我曾經無曬心計心情開端硬,咁惟有叫波波
幫我吹硬(總之齊程波波對我皆講家多過做家),佢記叫我吊小花
我念小花,面知小花太坤唔到,我又硬硬天,便馬上叫波波幫
我心爆算,兩女渾淨完便分開先,斷絕師兄馬上同我講波波狀況,
仲問我下次幾時再去,睇嚟念約足,不外當日實係搞到無曬表情,
我便hea 拆師兄下次先,佢天皆已返我便馬上著衫進來埋單,年夜數
6舊,玩左半個鐘,假如當日坐我斷絕嘅師兄睇到,我係度講聲
唔美意思。

我第一次去西班牙經歷好很多多少
偶然間我會分享下

kabe0212陳述, 西班牙

木易549 發表於 2023-2-16 12:08:59

沙發!沙發!

小雨粑粑2012 發表於 2023-3-8 04:53:04

不錯,支持下樓主

春天到了 發表於 2023-4-16 16:08:05

不錯,支持下樓主

曹羁奔陈构 發表於 2023-7-1 11:15:10

我搶、我搶、我搶沙發~

风来时狂放 發表於 2023-10-30 15:31:26

支持new161

想出轨逗 發表於 2023-12-2 03:21:53

支持new161

Abby_guguk 發表於 7 天前

LZ真是人才
頁: [1]