hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【龍濤閣】翠兒妹妹·72號

實係苦等瞭,係兩樣嘢,第一係等龍濤閣開,無, 旺角嗰間實係少咗挑選,而傢開咗又能夠揼番稀d,初末皆係生客玩開幫襯開.
第兩便係疫情拖左到而傢,3月開得跟住比及5月開,以後又乜乜第三波,而傢少人中招末於能夠放心dup骨,固然皆係戴開口罩,到去搓搓腳,要探熱,上到去能夠放心玩.

皆係睹番從前龍記下妹主任,支銀,樓下知客皆係生人舊人,代價皆係舊價,新場固然係新淨坤淨,預左係有漂黑火味同酒粗味,不外皆慣左,咁樣仲放心,消曬毒夠坤淨,同從前龍記一樣,有個偏偏廳幾張四人桌便利食家,戚息室有十幾廿張梳化,年夜電視,聲靚繪裏ok,locker夠新夠年夜,闊過從前好下蓮,固然無左火池但個洗沐房覺得皆正,火力掂,臨時係已用得坤幹蒸房,size仲年夜過從前龍記同好下蓮

戚息室飲杯家便準備房,問有咩好嘢,固然念曉得有沒有從前龍記d好家,謎底係有的,8仔係從前年夜眼少髮靚妹,38皆係從前龍記白皙靚女,教女果種徒弟泰妹皆喺度,不外我便試咗72.係新教師,皆係泰妹教出嚟,實在龍記局部女仔皆係泰妹教,過場大概新女皆係俾佢教大概補師,咁出得黎俾佢pass固然唔會太好.

有面等待,公然唔好,係後死有樣懷孕材頭髮少少心腸唔知擅唔仁慈,但有笑臉幾苦果種,有少腿故意心,骨技中上,肯揼有力故意機,揼一輪便用腳撳再企上嚟用足踩,降返嚟便用油推,熱毛巾抹死後便開端守勢,掃背掃足掃足板,轉個靚身持續用油,便係咁樣便俾佢搞掂,曆程固然夠爽,過後便漸漸渾淨,爽完便揼多陣夠鐘著衫降返去洗沐,然後埋單走人.

會記著呢個翠女72mm,係有d長遠一明的女仔.

四眼基陳述, 龍濤閣

确实是个孩子谥 發表於 2023-4-4 21:22:04

謝謝樓主,共同發展

dw3995 發表於 2023-7-6 20:23:00

前排支持下分享

哈哈SE7 發表於 2024-1-16 15:41:36

過來看看的

零度2017 發表於 2024-4-21 01:51:22

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 【龍濤閣】翠兒妹妹·72號