hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【金濤閣】勁姣骨版陳芷菁·06號

金濤閣6號仔.32-34半生女,唔太中女,沒有是後死女,樣便一個字姣,覺得佢有啲似陳芷菁,眼年夜年夜唔太端莊的樣,不外陳芷菁英文超talk得,我估6號仔必定唔係講英文嗰科.
不外6號仔必定係骨妹嗰科,亦係人才,揼相稱好呀,腳指伎倆腳掌做勻齊身,沈巧型踩背又係有工夫,降油推油,熱毛巾,能夠正題

6仔體態嬌小輕巧,唔肥腳臂唔細小腿唔細patpat有肉天,中型波路,同佢下度體態幾match,啱比例,少曲髮,同我印象中的陳芷菁的短髮唔同,係個樣有啲似.咁我以爲6仔稍為後死極少加,咁佢熱毛巾抹完油後便係rpp,腳掃腰掃足掃瑯瑯,本領超掂,然後表示我回身玩人肉燙鬥,碌勻曬我齊身,共同佢把聲佢表青佢行動同姿式,好肉松,呢下爽到震,跟住固然又用埋佢個櫻桃小嘴巴食年夜餐,呢幾個step曾經令我high到爆,尚忍得住已俾佢搞爆,但當佢實正同我兩開為一兩位一體,佢腰力又係令我頂唔住,唔夠三分鐘皆係捱唔住,曾經忍唔到大概唔念決心忍,人有極限的,成果俾佢坐爆.另一要讚係佢無立即分開我身材,攬到真好唔多身分鐘曲到我硬下去佢先分開,跟住係渾淨工夫

幾分鐘佢已洗沐渾淨返來,坐我身旁按按腳同額頭,然後出房say拜拜等下次睹.出頭具名放低$688俾小妹同佢公司做傢用,我估好快會再應戰呢個6仔,在理由三分鐘咁快俾佢ok

woody陳述, 金濤閣

崔炫俊献 發表於 2023-7-9 02:07:08

看帖廻帖是美德!:lol

困虫斗倜 發表於 2023-8-23 16:25:02

支持new161

伊索谗言 發表於 2024-1-18 17:09:01

不錯不錯,很好哦

寻梦敦煌 發表於 2024-2-25 04:39:55

前排支持下

天下无敌522 發表於 2024-6-27 19:43:25

我搶、我搶、我搶沙發~

王枫13898316786 發表於 2024-7-23 12:51:44

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 【金濤閣】勁姣骨版陳芷菁·06號