hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【龍濤閣】早更技師骨技超掂好服務·08號

呢位佐敦新場龍濤閣的66號夜更蜜斯曾經連搵五次...

皆算破曬記載好少女會連冧莊5次咁多...

連阿嬌小女主任第三次起皆問我係咪皆係66號...

我又唔慣挨德律風book又唔怕等...

又罕見係66號蜜斯次次我上到去佢皆有番...

古次即係縱日便早咗去下午去龍濤閣...

咁早更啲女主任侍應皆認得我...

舊場我皆有去開古次少腿女主任引見8仔俾我...

相對8仔便體態嬌小啲描述係稍嬌小好樣有材有號召識揼...

即係樣樣皆片面...

咁便事前沈食極少先預咗踩背皆無謂食太多頂肚...

有餃子面心死果雞翼豬扒多士揀...

咁便食兩隻雞翼先啦昔日係醒雞翼...

極少花鵰味有杞子加...

飲埋杯鼎力便上房係脆上房果為要止一層樓梯上去...

8仔半生型唔太young又唔太中女約30-32閣下...

中等體態個款幾好姣姣哋有戰役格feel...

無話似邊個女星又無話似同場邊個女...

總之便好款嬌小有波唔肥妝亦唔濃...

揼值8.5分中至重力幾揼得下...

效勞皆有9分唔太守舊rpp後抓狙擊腳勢好掂...

到前裏再抓一輪又有body又有食糖...

再降油漸漸徐徐率領我降上半空...

同時佢另一隻腳一時掃我心心一時掃車底...

樣樣皆好伺候過後渾淨又仔細...

係值9分以至更下的...

我古次便幾合意...

合意個女...

又合意個場拆建完皆幾四正又多嘢食...

過後曲頭食曬一個麵皆係餐腸蛋樣樣有啲咁囉...

又多個龍記早更挑選瞭

醫神陳述, 龍濤閣

内托体头 發表於 2023-4-9 08:28:21

不錯,支持下樓主

凡尘莲花1 發表於 2023-8-10 12:08:55

寫的真的很不錯

123456879 發表於 2023-10-26 02:52:55

好好 學習了 確實不錯

淡然一笑wwc 發表於 2024-2-17 18:00:17

LZ說的很不錯

AriesHun 發表於 2024-3-26 20:48:36

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 【龍濤閣】早更技師骨技超掂好服務·08號