hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【龍濤閣】夠勤力無悶場·103號+02號

呢排降雨 齊身唔係好壹般 恰似有多嘢唔暢逆 係時侯要去執執鬆鬆 皆係龍濤閣 昔日試 呢兩個教牌係2號仔同103 做咗103先 四川女仔 生成黑白皙 佢鍾意挨羽毛球 皆係年夜波波能夠做得活動多 視降去係後死嘅 佢話本人3中 但唔問實唔似 你遠睇似20尾 30頭 佢天皆係泰國教師教出嚟 果為佢一開背超鼎力按 以是皆按得中規中矩 但自己唔鍾意鼎力畀人按夠力便夠 按得太鼎力驚傷肌肉 傷左仲煩佢按得夠溫順同陽力按 有啲似好容腳法 同埋佢隻腳好滑 第兩拍皆好過癮下 佢啲腳指甲唔太少 R屎窟個時 出刮親有陣時囡囡太少會刮親 回身喇 佢會用掌心按壓個頭仔 漸漸動彈掌心 唔會好慢同好緩 漸漸令個頭仔進形態 佢便用左腳摸頭仔 左腳高低金剛棒 幾分鐘便出咗 太多射左降天 同埋佢隻腳實係好滑 好耐已試過隻腳苦滑嘅女 皆好快便完鐘 實係最高興個時便響鐘 實係唔夠工夫 降去搵司理 再試2號仔 2號仔 潮州女仔 個頭多色火 同佢一樣夠多火 吹火強 潮州妹夠勤力 有骨感好 比力肥底 一開波 一開背又係年夜鼎力 我而為條腰斷咗佢食奶唔利用力 第兩下皆係用細力按 講實嘅 呢個腳骨夠曬用力 硬橋硬馬實工夫 鍾意鼎力按嘅師兄能夠試下 呢個皆係多嘢講整悶場 咩皆能夠傾 仲要好流利嘅廣東話臺 到第兩拍 佢個腳法皆係年夜同小同 但係R屎眼個位辦法唔同啲 唔係係咁用指甲 係用個掌心 漸漸推下 好鬼過癮 以後回身用掌心降油漸漸減熱枝炮仔 果為係103個次出咗 我叫佢古次 漸漸玩條嘢便能夠 當保健推下秋袋撚下佢 唔係十八廿兩 一早出兩次 要幾日先回到氣 龍濤閣教師皆幾有料。

午飯肉陳述, 龍濤閣

阿阳937 發表於 2023-3-26 03:07:51

前排支持下分享

王俊杰2017 發表於 2023-5-9 19:37:36

支持一下:lol

123457262 發表於 2023-8-13 20:19:50

不錯,支持下樓主

华为股票卖出矩 發表於 2024-3-30 00:01:39

前排支持下

山东大鲤鱼 發表於 3 天前

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 【龍濤閣】夠勤力無悶場·103號+02號