hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【麗晶】女朋友feel嗲到震·琪琪_28號

伴侶引見本人又心痕足痕 成果去咗麗晶
本來皆三兩年無去呢間 拆建過換過locker換過花灑浴室
戚息室啲梳化天毯又換過 即係基乎齊場皆創新
staff皆換曬 能夠係轉瞭腳
咁有了解的睹番好下蓮啲staff固然皆有排傾
咁我皆有疑問便係有沒有從前好下蓮啲靚女
謎底係有部門去左 減呢度本來舊女 效勞好的舊女大概年歲年夜便foul咗
又有新女嚟睹工 即係皆多女揀
咁代價又仄過好下蓮三至四百 從前好下蓮A牌女要減$100
呢度便一個價九舊有找

引見我做28琪琪我皆有問係邊個琪琪
到底係琪,淇,定琦成果係琦
古次係夜早食完嘢飲完啤酒嚟
固然唔會醒到企沒有穩略有醒意5收年夜啤唔係烈酒
如飲完烈酒皆瞓低咗
啤酒先有骨意.hahaha.
咁皆睹28咩樣咩身體皆係令我合意
斯文白皙唔係肥婆唔係矮小傢碧玉有笑臉帶面cuite feel
皆係26-28果種啦波路皆ok
揼幾仔細+專業腳力夠但聞到我大概睹到我有醒意皆有問使唔使減力或加力
我話照中力皆得佢便撳得好準力度適中唔使+-
號召亦相稱仔細漸漸rpp由頸到背到腰到足再去回返三角部位
轉過去便食波餅減音樂根本上每下行動皆令我醉番退醒意
俾佢搖一輪我便開端收力推得愈嚟愈勁
酒後係表示好啲啩比平常下午已喝酒工夫少啲
仿佛28 琪琪皆幾合意feel到佢啲實反響...
食完飯飲飽酒又鬆咗又餵埋細佬
便係咁便過咗一早
團體幾仔細幾玩得幾有女伴侶feel

happy2000陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動

京托胡速越 發表於 2023-9-19 05:17:20

有競爭才有進步嘛

梨波儿 發表於 2023-11-11 23:44:17

好帖,來頂下

幸福341 發表於 2023-12-27 03:47:24

寫的真的很不錯

凌8乱 發表於 2024-3-24 07:58:29

多謝你分享

123457242 發表於 2024-5-29 16:01:07

幫幫頂頂!!

狂风974 發表於 2024-8-18 11:42:13

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 【麗晶】女朋友feel嗲到震·琪琪_28號