hk161new 發表於 2023-1-20 12:00:01

【迎海】新女人細鬼大波亦大·68號

一背鍾意玩呢類兩part場,揼嘅齋姑便實係脆揼脆砌重炮型,幾攰皆俾呢啲齋姑揼得掂,第兩round嚟嘅又係陀天後死妹,食得降嘅bg,無咗樓下至尊皆仲有12樓迎海,傢用又仄過紫荊泉,而傢又唔係要年夜場有火池浸嗰啲,$790係好抵玩,最後皆以為至尊無咗以後呢類兩part場會少咗,不外迎海皆keep住有新陀天妹做,覺得而傢迎海啲女仲後死過至尊tim~~~
古次皆係試新女68,又講歷史從前至尊啲女房成浸煙味,實在食煙無成績不外房前該當咬下噴鼻心膠,我遭到唔係其他bros遭到煙味,呢件68無煙味仲有噴鼻味,咁該當係噴鼻火味大概啱啱沖完涼,好清爽的味講減幾清爽的樣,文青味,人年歲細波便挺挺哋足亦少,初退場窈窕唔肥樣靚曲少髮靚女當地女一名。
傾下摸下伸腳去高低查抄一下,68樣樣皆做先用極少油掃後花圃,腳勢幾正漸漸摸漸漸掃挨圈捽嘢佢腳足皆幼連腳指皆幼實係穿越遨遊我齊身,超舒適轉去曾經脫淨半條短裙,對燈好閃好圓好好肉,人細波年夜型,有波天有有食糖,視覺覺得係正實踐肉身覺得又正,再睇埋佢啲行動好仔細極少怕醜幾乎又係另一享用,別的呢間啲房唔係伸腳沒有睹五指,唔似從前樓下至尊啲女會較暗啲燈,正式接開便恰似早幾日神州13號降上太空接開一樣,我同68妹正式兩開為一,不外唔係太空船而係爬船行動,幾好嘅腰力我便扶住佢靚又滑嘅pat pat逢迎佢,三幾分鐘又換下位兩分幾鐘又換下位,非常鐘三四個位,最初敵不外芳華湩力嘅佢要派彩,有種俾佢吸坤覺得,過後渾淨完佢call進來換個齋姑嚟,揼足45分鐘我便去洗沐走人,$790兩條女傢用,下次好必定又係呢件68囉.

powerone陳述, 迎海
本主題由 superadmin 於 2022-4-19 11:29 提拔

简0 發表於 2023-5-29 00:53:19

看帖廻帖是美德!:lol

向往草原403 發表於 2023-8-16 06:03:10

真是 收益 匪淺

穿雨捶 發表於 2023-11-3 01:27:05

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 【迎海】新女人細鬼大波亦大·68號